Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON GODINU DANA

Mirotvorka Kate Middleton ovim je potezom spojila braću nakon djedovog sprovoda

Foto: BBC/Screenshot
1/6
18.04.2021.
u 13:20

Sudeći po snimkama, ulogu "mirotvorke" preuzela je Williamova supruga Kate, koja se  u jednom trenutku nakon sprovoda odvojila i pustila braću da razgovaraju. Inače, dok su braća hodala u povorci iza lijesa pokojnog djeda, između njih je bio rođak Peter Philips.

Nakon što je svijet jučer sa zanimanjem gledao sprovod princa Philipa, danas svi pričaju o susretu prinčeva Williama i Harryja, koji su viđeni u javnosti prvi put u posljednjih godinu dana, nakon što su zahladili odnose. 

Sudeći po snimkama, ulogu "mirotvorke" preuzela je Williamova supruga Kate, koja se  u jednom trenutku nakon sprovoda odvojila i pustila braću da razgovaraju. Inače, dok su braća hodala u povorci iza lijesa pokojnog djeda, između njih je bio rođak Peter Philips. 

Izvori su za Daily Mail rekli da je Harry od svoje rodbine doživio "veliku količinu hladnoće" otkako je prije tjedan dana stigao u Britaniju i samoizolirao se u Frogmore Cottageu, kući koju su njemu i Meghan poklonili kao vjenčani poklon

"Ironično, jedini koji je izrazio bilo kakvu sućut prema njemu je princ Andrew. Što se tiče ostalih, postoji dubok osjećaj zaštite prema kraljici i ogorčenosti prema Harryju. Malo je simpatija za njega nakon onoga što su on i Meghan rekli kod Oprah", rekao je jedan izvor.

Podsjetimo, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa optužili su kraljevsku obitelj  za institucionalni rasizam tijekom 90-minutnog intervjua prošlog mjeseca i tvrdili su da je jedan član obitelji, a ne kraljica ili princ Philip, ispitivao kakve će boje biti koža njihovog sina Archieja.

Međutim, prošlog tjedna objavljeno je da je William kratko razgovarao sa svojim bratom telefonom. Posljednji put braću su zajedno vidjeli u javnosti 9. ožujka prošle godine kada su prisustvovali službi Commonwealtha u Westminsterskoj opatiji. 

Kako pišu britanski mediji, Harry je željan povratka u Ameriku kako bi bio s Meghan, koja je u sedmom mjesecu trudnoće s njihovim drugim djetetom. U Los Angeles će najvjerojatnije odletjeti u ponedjeljak. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

NJ
njofra51
22:12 18.04.2021.

Najebo je, kad se vrati doma!

RO
roland
14:46 18.04.2021.

Dakle, može i bez UNPROFOR-a?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije