Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezda koja želi u politiku

Miranda iz "Sex and the City" u borbi za guvernericu New Yorka

Cynthia Nixon odlučila se kandidirati za guvernericu New Yorka
Foto: EDUARDO MUNOZ/REUTERS/PIXSELL
19.03.2018.
u 21:23

"Volim New York i objavljujem kandidaturu za guvernericu", napisala je Nixon (51) na Twitteru

Glumica i liberalna aktivistica Cyntia Nixon, poznata kao Miranda u seriji "Sex and the City", objavila je u ponedjeljak da će se natjecati za guvernericu New Yorka, izazivajući sadašnjeg guvernera Andrewa Cuomoa u utrci za demokratsku nominaciju.

"Volim New York i objavljujem kandidaturu za guvernericu", napisala je Nixon (51) na Twitteru. Cuomo (60), sin pokojnog guvernera New Yorka Maria Cuoma, traži ove godine treći mandat. Stranački izbori će se održati 13. rujna, a izbori za guvernera 6. studenoga. 2018. godine. 

Komentara 2

ST
stipe123
21:38 19.03.2018.

Najgrđa od četiri opajdare.

Avatar Zagor 74
Zagor 74
02:18 20.03.2018.

Zakon! Dečki, zašto vam žene smetaju? Da nisu slučajno pametnije od konzervativnog guvernera od 150 godina?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije