Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Je li neuredna?

Objavila fotografiju svoje dnevne sobe, no ovakve komentare nije očekivala

dnevna soba
Foto: Mumsnet
1/2
16.03.2018.
u 18:49

Jedna je majka htjela otkriti što drugi misle o njezinoj dnevnoj sobi, no odgovori koje je dobila nisu je oduševili

Neurednost je pojam kojeg mnogi drugačije doživljavaju pa je jedna majka odlučila na internetu potražiti odgovor na pitanje koje je duže vrijeme muči.

Na portalu Mumsnet objavila je fotografiju svoje dnevne sobe te upitala druge korisnice misle li da je njezin dnevni boravak neuredan.

– Je li moja soba u neredu prema vašim standardima? Koliko god spremala, uvijek mu se čini da izgleda ovako. Za mene nije ni uredna ni neuredna – napisala je ona, no odgovore koje je dobila ipak nije očekivala.

Foto: Mumsnet

Mnoge su joj majke napisale kako joj je dnevna soba neuredna te da joj ne treba puno vremena da je pospremi kako bi izgledala uredno.

– Neuredna je i rekla bih da se radi o neorganiziranoj osobi – napisala je jedna majka dok joj je druga poručila kako se 'ne bi mogla opustiti u takvom neredu'.

Prema komentarima koje je dobila, ženama su najviše smetale pobacane igračke, točnije igračka štakora na komodi, jakna na vratima, ali i pas koji leži na kauču.

S obzirom na mnoge negativne komentare koje je dobila, majka je kasnije priznala kako se osjećala povrijeđenom.

Ipak, među brojnim komentarima našlo se i onih koji smatraju kako soba nije neuredna, a jedna je majka objavila fotografiju svoje dnevne sobe i pokazala što stvarno znači nered.

Foto: Mumsnet

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
19:30 16.03.2018.

ovo je vrh novinarstva!jel postoji škola za novinare?il su to ukinuli?

AL
Allcoment
01:24 17.03.2018.

Kao svima je uvjek uredno doma samo nemam potrebu stavljati sve sta vidim

Avatar Le-Freak
Le-Freak
17:18 17.03.2018.

Samo se treba kod nas pogledati kada se nekretnine prodaju kakve se slike stavljaju u oglas. Da ljudi uopce nemaju osjecaj za nered i za sramotu. Preljeni da pospreme ali zazivaju da im drzava neda ovo i ono, politicari krivi,, cigare skupe... I u takvim djelomicno stalama i djeca zive, sramota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije