Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIRAN I NINA MIA

Kraj ljubavi jednog od najskladnijih domaćih parova

Miran Kurspahić i Nina Mia Čikeš
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/6
13.12.2017.
u 10:21

Nakon dvije godine veze prekinuli su glumac i redatelj Miran Kurspahić i arhitektica Nina Mia Čikeš

Glumac i redatelj Miran Kurspahić (38) i arhitektica  Nina Mia Čikeš (29) prekinuli su svoju vezu koja je trajala dvije godine, piše Story. Par je bio jedan od najskladnijih na društvenoj i modnoj sceni, a ljetos su proveli idiličan odmor na Baliju, tijekom kojeg su na društvenim mrežama objavili mnogo zajedničkih fotografija.

– Miran i ja još smo bliski, ali nismo u ljubavnoj vezi. Što će biti dalje između nas, pokazat će vrijeme – rekla je za 24 sata Nina Mia Čikeš, dok Kurspahić nije htio medijima komentirati prekid. No, zato je na Instagramu objavio zajedničku fotografiju, uz prigodne hashtagove "bolji od gluposti" i "ljubav".

Miran Kurspahić i Nina Mia Čikeš
1/16

Komentara 12

Avatar KalebJosua
KalebJosua
10:41 13.12.2017.

Vijest stoljeća. Nikad čuo za njih a i sigurno ih neću pamptiti po veličanstvenim dostignućima. Bravo za prepisivanje iz drugih medija. Doseg ovakvog novinarstva je zavidan !

DU
Deleted user
11:26 13.12.2017.

Dvije godine???? Toliko izdržali !!! Najskladniji par !? Koliko traju oni manje skladni?

Avatar grbadeva
grbadeva
11:08 13.12.2017.

An ti sunce, zar zaista prekinuše?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije