Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
plače svaki dan

Milo Hrnić o smrti sina: 'Još ne mogu zaboraviti taj užas i paniku. Nismo mogli učiniti ništa'

Foto: pixsell
1/11
13.02.2020.
u 09:41

Otkrio je i kako je njegov sin umro u svom domu prirodnom smrću u snu, a jedina mu je utjeha ta da je Srđan s ovog svijeta otišao nesvjestan svoje sudbine dok su uz njega bili supruga Đulija i devetogodišnji sin Marin.

Nova 2020. godina za dubrovačkog glazbenika Milu Hrnića započela je velikom tragedijom. Njegov sin Srđan iznenada je preminuo u 52. godini života.

Njegova smrt duboko je potresla pjevača koji sve do sada nije govorio o tragediji koja ga je snašla prije nešto više od mjesec dana.  – Svaki dan plačem. Prijatelji me tješe da će mi s vremenom biti lakše, no meni je sve teže. S tim se budim i liježem – izjavio je Milo za Gloriju.

Otkrio je i kako je njegov sin umro u svom domu prirodnom smrću u snu, a jedina mu je utjeha ta da je Srđan s ovog svijeta otišao nesvjestan svoje sudbine dok su uz njega bili supruga Đulija i devetogodišnji sin Marin.

– Ne mogu zaboraviti užas i paniku koju sam osjetio kad me nevjesta tu subotu prijepodne nazvala telefonom. Čim sam čuo Đulijin glas, noge su mi se odsjekle. Bila je sva uspaničena jer nije mogla probuditi Srđana. Ranije ujutro kroz san joj je rekao da ga pusti da se još malo odmori. Žena i ja pojurili smo k njima i ne sluteći da je naš sin već umro. Kad smo petnaestak minuta kasnije ušli u sobu gdje je Srđan ležao, ništa više nismo mogli učiniti.  Liječnici su nam rekli da je umro prirodnom smrću – ispričao je Milo koji je sa sinom bio izuzetno blizak zbog čega kaže da je njegovim odlaskom izgubio i najboljeg prijatelja.

Foto: pixsell/KOLAŽ

Premda je veoma blizak i s drugim sinom, pet godina mlađim kuharom Antom, sa Srđanom je dijelio puno zajedničkih interesa, među ostalim, i ljubav prema glazbi.

– Poput mene, bio je veliki veseljak, uvijek nasmijan i spreman na šalu. Dok sam imao brod, zajedno smo išli u ribolov, a te naše morske avanture su mi među najljepšim uspomenama – sjeća se shrvani pjevač koji sada najveću utjehu pronalazi u svojim unucima.

 

Ključne riječi

Komentara 1

PR
prajdali100
14:47 13.02.2020.

Kad roditelj izgubi dijete to je katastrofa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije