Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smrt sina

Javio se shrvani Milo Hrnić: On je prošao rat, toliko toga je htio napraviti...

Foto: pixsell
1/10
09.01.2020.
u 13:50

Bio je divan čovjek i jako duhovan. Imao je talent za sve. Našu kuću gdje smo živjeli je sredio, no nije je stigao završiti da bi u njoj uživao sa suprugom i sinom, kroz suze je rekao Milo Hrnić.

U svojoj 51. godini života 4. siječnja iznenada je preminuo najstariji sin hrvatskog pjevača Mila Hrnića, Srđan Hrnić.

- Moj sin umro je prirodnom smrću u 51. godini. Znate, on je prošao rat, bila je to borba za opstanak. Nenadano je otišao, sve nas je šokiralo - rekao je u suzama Milo Hrnić.

Srđan je bio umjetnik, glazbenik i branitelj. Shrvana obitelj i prijatelji od njega su se u srijedu 8. siječnja oprostili na groblju Boninovo u Dubrovniku, a pogreb je bio u Petrači na groblju Svetog Trojstva u Župi dubrovačkoj.

- Bio je divan čovjek i jako duhovan. Imao je talent za sve. Našu kuću gdje smo živjeli je sredio, no nije je stigao završiti da bi u njoj uživao sa suprugom i sinom. Toliko toga je htio napraviti. Bio je jako popularan u Gradu. To vam govorim najskromnije - rekao je Milo Hrnić za 24 sata

Dodao je da nisu samo bili otac i sin već su se jedno drugome i povjeravali, a otkrio je i da će mu unuk u glazbenoj školi početi svirati cello.

Dubrovački umjentik i pjevač Dubrovčanima je najviše bio poznat po djelovanju u udruzi Nazbilj. Prije dvije godine dobio je nagradu publike s pjesmom "Fala" za koju je sam potpisao glazbu i aranžman na teskt Franke Fani Khon.

Ključne riječi

Komentara 4

DM
dmaravi5
16:49 09.01.2020.

počivao u miru i laka mu bila hrvatska gruda

PO
pozornik66
19:30 09.01.2020.

Moje duboko saučešće obitelji Hrnić

AN
andreja1972
18:43 09.01.2020.

Pocivao u miru Božjem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije