Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVNO UPOZORENJE

Mila Horvat žrtva internetske prijevare: 'Ne želim da itko ima probleme'

Mila Horvat
Foto: Luka Stanzl
1/4
27.02.2020.
u 21:10

- Osobito mi je važno da mediji prenesu moju objavu radi utvrđivanja istine jer ne želim da osobe koje imaju problem prekomjerne težine i koje će eventualno koristiti taj proizvod na bilo koji način povezuju moje ime s navedenim preparatom - istaknula je Horvat

Novinarka i voditeljica Mila Horvat danas je medijima poslala priopćenje u kojem upozorava kako se njeno ime pojavilo u reklamnoj kampanji jednog preparata za mršavljenje. U kampanji koja se pojavila na Facebooku i Instagramu objavljen je intervju s Milom Horvat, premda ona nikad nije razgovarala s tom tvrtkom, niti im dala dozvolu da koriste njeno ime. 

- Slobodna sam ovim putem obratiti Vam se vezano za marketinšku kampanju sredstva za mršavljenje Fito Spray, a povodom članka objavljenog na web stranici: fi326.astrobiks.ru. kao i nekim instagram i facebook profilima. Na navedenoj web stranici bez mog znanja, a osobito bez mog pristanka objavljene su moje fotografije kao i navodni intervju kojeg sam dala vezano za korištenje Fito Spray, sredstva za mršavljenje - napisala je Horvat i dodala kako nije dala intervju vezano za korištenje bilo kakvih sredstva za mršavljenje, a osobito ne Fito Spray-a za mršavljenje.

Mila Horvat
1/11

- Osobito mi je važno da mediji prenesu moju objavu radi utvrđivanja istine jer ne želim da osobe koje imaju problem prekomjerne težine i koje će eventualno koristiti taj proizvod na bilo koji način povezuju moje ime s navedenim preparatom.

Slijedom navedenog, a obzirom da je objavom navedenog članka te nezakonitim korištenjem moga imena i lika u marketinške svrhe, došlo do kršenja i zlouporabe mojih temeljnih ustavnih prava i to prava na privatnost te privatnog vlasništva, biti ću primorana protiv odgovornih osoba radi zaštite osobnog digniteta te spriječavanja daljnje zlouporabe moga imena i lika, pokrenuti odgovarajuće kaznene i građanskopravne postupke - stoji u priopćenju. 

Ključne riječi

Komentara 1

KO
Kolibri
11:12 28.02.2020.

Stranica je registrirana u Rumunjskoj, mozes im sa svojom prijavom staviti soli na rep!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije