Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASKOŠNA HALJINA

Mila Horvat na dodjeli nagrada sve oduševila haljinom koja je na dijelove prozirna

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/10
20.12.2019.
u 11:39

Milu ne viđamo toliko često otkako je prije četiri godine napustila HRT, gdje je dugih 13 godina radila kao sportska novinarka i voditeljica.

U zagrebačkom hotelu Westin sinoć je održana dodjela nagrada najuspješnijim sportašima po izboru Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO).

Poznata voditeljica imala je čast voditi samu dodjelu, a tom prigodom odlučila je odjenuti elegantnu crvenu haljinu s cvjetnim uzorkom, a na dijelove je i prozirna. Svojim je izazovnim izgledom oduševila sve uzvanike. 

Milu ne viđamo toliko često otkako je prije četiri godine napustila HRT, gdje je dugih 13 godina radila kao sportska novinarka i voditeljica. 

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Nakon toga prešla je na Hrvatsku nogometnu televiziju i poslije na Arenu Sport. Tempo je usporila još 2013. godine kada joj je otkriven tumor na jednjaku. 

Srećom, brzo ga je operirala i potpuno se oporavila

Ključne riječi

Komentara 5

GR
grodar
11:55 20.12.2019.

fuj

Avatar MILENIUM Sokol
MILENIUM Sokol
12:44 20.12.2019.

Kako te nije sram.Sta je ona skrivila da bi pljuvo po njoj. Reci!!!Ako nemas odgovor bolje brisi taj komentar i odi ljecit. Tvoja mrznja ce te pojest. I to ti pisem u dobroj namjeri za tebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije