Naslovnica Showbiz TV

Mila Horvat donosi priče i reportaže iz kampa naše nogometne reprezentacije

Kako je godinama na HRT-u pratila vatrene, taj posao nastavila je i na Hrvatskoj nogometnoj televiziji u rubrici “Vikend vatrenih”
17. lipnja 2016. u 08:00 4 komentara 1751 prikaza
mila horvat
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/4

Opraštajući se krajem godine od Hrvatske radiotelevizije, Mila Horvat dala je naslutiti kako se oprašta i od sportskog novinarstva. Na sreću sportske publike, tome nije bilo tako i ubrzo je postala dio redakcije Hrvatske nogometne televizije. Kako je i na HRT-u uglavnom pratila našu nogometnu reprezentaciju, to je i na HNTV-u postao njen glavni sektor pa u emisiji “Vikend vatrenih” donosi ekskluzivne priče s našim reprezentativcima, a tu zadaću u malo izmijenjenoj formi Mila ima i tijekom Europskog nogometnog prvenstva u Francuskoj. Mila će se svakodnevno javljati iz kampa naših vatrenih, donositi priče s njima, reportaže i gledateljima pokušati prenijeti što se događa iza kulisa i kako se dečki pripremaju za utakmice. 

– Reprezentaciju smo pratili tijekom cijelih priprema za Euro i sada tu priču nastavljamo na samom natjecanju. Naši su reprezentativci na raspolaganju i uvijek otvoreni za suradnju. Dugi niz godina poznajemo se u smislu suradnje i znaju kako poslovno funkcioniram te nikada nije bilo problema i vjerojatno će se takva suradnja i nastaviti. Izvještavanja iz Francuske bazirat ćemo na temama u smislu što je sve potrebno u organizacijskom dijelu i koja logistika je potrebna da bi reprezentacija mogla funkcionirati na takvom natjecanju. Zagrepst ćemo ispod površine i prikazati taj dio priče – kaže Mila. 

>> Na prvom treningu vatrenih Zdravko Mamić, Davor Šuker, Mila Horvat...

>> HNS-ova televizija počinje s emitiranjem

Aktivni odmor
NEZABORAVNO ISKUSTVO
Oni se izležavaju na plaži, a ti letiš 60 metara iznad njih!

A1 izdvaja za Vas

  • Erick:

    Dali je to ona kojoj je drug Bandic osigurao besplatan prijevoz do Beca I nazad?

  • kruno100:

    Mila Horvat kojoj Bandić (veliki vjernik i obiteljski čovjek, bogoljub kako za sebe kaže) kupuje torbice od nekoliko nekoliko tisuća eura i koji joj zapošljava prijateljice. Mora da je to čisto platonska ljubav ... Nisko si pla Milo moje

  • robertbruckner:

    Mlada je lijepa je prsata je pa najbolje da se nece seksati, pa nije ona komuniskinja pa da to radi rucno