Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počele pripreme za Euro

Na prvom treningu vatrenih Zdravko Mamić, Davor Šuker, Mila Horvat...

trening hrvatske reprezentacije
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/15
20.05.2016.
u 19:41

Hrvatski reprezentativci u subotu će odraditi još dva treninga u Maksimiru

Hrvatski nogometni reprezentativci u petak su se okupili u Zagrebu i počeli pripreme za Euro 2016. godine u Francuskoj. 

Prvi trening u Maksimiru s tribina je gledao Dinamov savjetnik i član IO HNS-a Zdravko Mamić, u društvu HNS-ova predsjednika Davora Šukera i novinarke na HNS-ovoj televiziji Mile Horvat.

Hrvatski reprezentativci u subotu će odraditi još dva treninga u Maksimiru, a u nedjelju putuju u Sveti Martin na Muri. Sljedećeg petka u Koprivnici Hrvatska igra prijateljsku utakmicu protiv Moldavije (20.30 sati).

>>Čačić: Osjećam li pritisak? Pa ja sam čitavog života pod naponom

Komentara 21

BU
budagigo
23:25 20.05.2016.

Dobro je jugoslaveni i udbo komunjare aktivisti saveza komunista hrvatske-sdp na ovu sliku škrguću čviljavim gubicama dok im sa strane izbija pjena i curi slina,a nema nigdje srbije na pripremama da im liječi bolne rane.Bog i Hrvati!

MA
Majur
20:37 20.05.2016.

@bekrija Budi čovjek od riječi i bojkotiraj napokon(ovako ispadaš obična pipica).....i spasi nas više svojih histerično-nadrk@nih komentara mazgo jedna.....ili si uzmi maminju doma pa se .ebite više,tupsona dva.

Avatar Noob-Saibot
Noob-Saibot
20:55 20.05.2016.

Sve Brend do Brenda...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije