Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA NOGOMETNA TELEVIZIJA

HNS-ova televizija počinje s emitiranjem

Mila Horvat
HNS
16.04.2016.
u 09:31

"Hrvatska nogometna televizija bit će posvećena svim segmentima hrvatskog nogometa, a program će biti kreiran u suradnji i uz podršku Hrvatskog nogometnog saveza", napominju iz HNS-a.

Testno emitiranje signala Hrvatske nogometne televizije (HNTV) počelo je danas, a program počinje 22. travnja kada će se moći gledati prvi prijenosi četvrtfinala kupa u futsalu u Zagrebu.

"Hrvatska nogometna televizija bit će posvećena svim segmentima hrvatskog nogometa, a program će biti kreiran u suradnji i uz podršku Hrvatskog nogometnog saveza", napominju iz HNS-a.

Emitiranje testnog signala počelo je na 407. kanalu MAXtv-a. Podsjetimo, HNS je uoči pokretanja svoga televizijskog kanala s HTV-a doveo novinarku Milu Horvat.

>> Davor Šuker: Mila Horvat će iskustvom pojačati HNS

Komentara 16

PR
protuudar
10:13 16.04.2016.

Maxtv..samo si vi onda to gledajte, pa nemaju maxtv svi, a ovakve stvari bi trebale biti dostupne svima a ne samo onima koji imaju maxtv. Ista priča sa 1. HNL....sad bi mi morali uzeti pretplatu na maxtv da bi gledali 1.HNL!?? Sramota. Nema šanse da to plaćamo. A vaša je odgovornost zbog loše gledanosti 1.HNL jer ste dozvolili monopol MAXTV-u. Ne podržavamo to. Izvolite vratiti 1.HNL na HRT....zakonski, bez licitacija i dražbi tko će više dati !?? Sramite se vi u HNS-u!

PO
PowerPoint
12:21 16.04.2016.

Ima i Hajduk svoju televiziju....Telefunken iz 2003. u bivšem Brbićevom uredu.

PU
puma07
11:14 16.04.2016.

HNS televizija nije stvorena zbog promicanja nogometa u Hrvatskoj nego da bi novce iz HNS lakše prebacili telekomu a ovaj kroz razne sponzore u đepove pojedinaca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije