Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Komentari ne staju nakon nove objave Elle Dvornik: 'Je l' tako loše malo biti sebična?'

Foto: Instagram
1/15
07.01.2022.
u 13:15

- Molim vas nemojte brigu za vaše mentalno zdravlje nazivati sebičnim, to je minimum minimuma koji dugujete sebi i malim ljudima oko vas - istaknula je u opisu.

Influencerica Ella Dvornik (31) na svojim je društvenim mrežama objavila video u kojem pokazuje svoju fizičku transformaciju te neke isječke s treninga. Ella je uz video objavila dugačak opis u kojem je istaknula važnost mentalnog zdravlja te uzimanja vremena za sebe nakon što je postala mama.

"Rodiš dvoje djece, sreća neizmjerna. Zaboraviš na sebe, žrtva neizbježna. Prioriteti se promjene preko noći, promijeniš se i ti. Ne misliš na sebe više, fokus je na njima. Tu i tamo si s vremenom priuštiš neki tretman, neke nokte, neke trepavice, nekad ništa. Kad odeš u shopping, vratiš se sa stvarima za djecu. Ispunjuje te njihova sreća i osmijeh, a gdje si ti? Znaju li ljudi oko tebe koliko nekad misliš na staru sebe, koliko čezneš za nekim osjećajima, sjećanjima koji su te opisivali? Koliko ti fale male stvari, mali događaji, male geste? Koliko se osjećaš krivom kad odeš na taj jedan tretman u mjesecima i potrošiš tih par sati koje misliš da nisi zaslužila jer ti više nisi bitna? Godine prođu i postane malo lakše, odu u vrtić i dobiješ malo vremena za sebe, a i dalje te opsjeda krivnja. Je l' previše radiš? Je l' oni ispaštaju?", započela je influencerica, a zatim dodala što sve mame trebaju napraviti ove godine. 

"Ove godine uzmi malo vremena i podsjeti se, djeca zaslužuju i sretnu mamu. Ženu koja se smješka, koja voli život, koja uživa. Ne govorim da moraš vježbati i imati pločice, radi što tebe čini sretnom. Je l' tako loše malo biti sebična? Je l' ikome zaista oduzimaš sreću svojom srećom?", istaknula je Ella.

"Ove godine želim svima vama da se osvrnete u dubinu svoje duše i da zapamtite da je iz vas izašlo još nekoliko vas, i sve ste to podnijele junački, i zaslužujete sve tretmane i sve “sebične” trenutke! Zaslužujete biti još bolje verzije sebe, i zaslužujete se ponositi time i hvaliti se time! Molim vas nemojte brigu za vaše mentalno zdravlje nazivati sebičnim, to je minimum minimuma koji dugujete sebi i malim ljudima oko vas. I ako i dalje niste hrabre, kad vam netko kaže da ste sebični vi se pogledajte u ogledalo i recite “ Pa nije majka p**ku rodila” i uzmite što je vaše! Jer ste kraljice i ne dao im bog da vam skinu krunu s glave, i ne skidajte ju ni drugim ženama", napisala je Influencerica pored objave.

U komentarima su joj se javile brojne pratiteljice te je pohvalile. "Kako si ovo lijepo rekla. Hvala ti!", pisale su joj. "Neka to bude motivacija", zaključile su druge osobe. "Bravo", pisalo je u mnoštvu komentara.

Inače, Ella je prije nekoliko dana otkrila da se ona i njezina obitelj bore s Rota virusom. - Znači toliko mi je muka da jedva s boka na bok mogu - požalila se Dvornik na svom InstaStoryju i pokazala lijekove koje sve uzima da joj olakšaju tegobe s kojima se nosi. Otkrila je i da su njezine kćeri Lumi i Balie prije nekoliko dana imale sličnih problema, kao i njezin suprug Charles.

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže

 

 

Ključne riječi

Komentara 6

HE
Heraklo37
13:42 07.01.2022.

Tko je Ela Dvornik!? Imam filing da se ona pretplatila na objave u večernjem. Ili ima neko drugo bješnjenje?

KR
Krud
13:25 07.01.2022.

Koga ova još zanima? IQ < 70.

SA
Samuraj3
14:07 07.01.2022.

Tko je ona? Nebitan članak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije