Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Finale

Mia Negovetić je pobjednica prve sezone 'Zvjezdica'!

mia negovetić
Foto: RTL televizija
1/5
31.10.2015.
u 23:17

Mia, ti si jedna pristojna, nenametljiva djevojčica, sitna, a s tako razornim talentom, rekla je Vanna

Ti si glazba – komentirao je kratko Mijin nastup Luka Nižetić.

– Mia, ti si jedna pristojna, nenametljiva djevojčica, sitna, a s tako razornim talentom. Molim Boga da ovu tvoju verziju "Listen" na YouTubeu pogledaju tisuće i tisuće ljudi i da zapamte tvoje ime i ime showa u kojem si se prvi put pojavila. Ja jednostavno moram vjerovati da si ti, takva kakva jesi, budućnost naše glazbe – kazala je Vanna, piše RTL.

Natjecatelji su večeras pjevali u četiri grupe. U prvoj grupi nastupili su Kornelija Petak, Lana Rubelj, Lovro Ivić te Mia Negovetić. U drugoj grupi pjevali su Gabriela Bonić, Leilani Cammisa, Marin Bulić i Iva Prgić, a u trećoj Đana Smajo, Meri Andraković, Antea Kavelj i Nina Abramović Dimec. Dvoje najboljih iz svake grupe, a to su bili Lovro Ivić, Mia Negovetić, Gabriela Bonić, Leilani Cammisa, Đana Smajo i Meri Andraković ušlo je u Top 6.

Nakon a capella izvedbi, troje od njih, Leilani Cammisa, Mia Negovetić i Đana Smajo, pjevale su u superfinalu.

>>Mia: Odustala bih od pjevanja da moram izvoditi cajke

>> Lovro Ivić doslovno raspametio žiri: Ovo je bilo vrh vrhova!

Komentara 39

Avatar Medo
Medo
23:34 31.10.2015.

Mia, čestitam. Budi i ostani ponos tvojim roditeljima. Zbog takvih kao ti sam ponosan sto sam Hrvat, ali ne zbog nekih prizemnih, glupih razloga nego zato sto ti dokazuješ koliko smo mi kvalitetan i darovit narod. U sportu, znanosti, umjetnosti, ukratko u svemu. Još jednom, svaka čast mala.

GR
grodar
06:50 01.11.2015.

Pobjedila je najbolja. Cestitam i sve najbolje u zivotu

FA
Fake
07:14 01.11.2015.

Bravo Mia,zaslužena pobjeda.Ostani i dalje takva kakva jesi na ponos svih onih koji te poznaju a prvenstveno roditelja.Svaka čast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije