Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REALITY SHOW

Mia Kovačić i Dušan Bućan i ove sezone vode Farmu

Dušan i Mia
Foto: Nova TV
1/3
16.08.2016.
u 10:34

Na farmu će povremeno dolaziti i farmer Mentor koji će se brinuti o natjecateljima, nadzirati, savjetovati, dodjeljivati zadatke, ali i ocjenjivati rad farmera

Mia Kovačić i Dušan Bućan ove će se sezone naći u ulozi voditelja megapopularnog reality showa "Farma".

Zaštitno lice Nove TV Mia Kovačić nestrpljivo očekuje da se vrata Farme otvore.–- Ovo će biti moja peta sezona kako vodim "Farmu" i jako sam uzbuđena što nas još samo malo dijeli od njezina početka. "Farma" je zaista sjajan projekt koji nas uvijek vraća prirodi i njezinu početku te nam pruža mogućnost da zavirimo u doba kako se nekad živjelo bez blagodati modernog života. Veselim se novim farmerima i svim njihovim dogodovštinama – rekla je Mia.

Njezin suvoditelj u showu Dušan Bućan svoj zanat na Farmi u voditeljskoj ulozi ispekao je u prošloj sezoni.

– Osim što "Farma" pruža natjecateljima priliku da vide kako je to tri mjeseca živjeti udaljen od civilizacije i bez modernih tehnologija, pruža im i mogućnost da nauče nove stvari te testiraju svoje granice. Farma je u svojoj suštini igra i treba igrati po pravilima – kazao je Dušan, pred kojim je također veliki izazov – podučiti farmere izdržljivosti, snazi i mentalnoj sposobnosti.

Osim Mie i Dušana, na farmu će povremeno dolaziti i farmer Mentor koji će se brinuti o natjecateljima, nadzirati, savjetovati, dodjeljivati zadatke, ali i ocjenjivati rad farmera.

Svojim radom i upornošću farmeri će u trajanju od tri mjeseca dobiti priliku osvojiti vrijednu nagradu, novčani iznos od pola milijuna kuna, a kako će izgledati njihova borba, život, opstanak i suživot na farmi, gledatelji će imati priliku pratiti od ove jeseni na Novoj TV.

>> Dušan Bućan živi na ranču na kojem se brine o konjima i obožava selo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije