Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliki party

Nova TV glamurozno proslavila 15. rođendan

nova tv
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/39
10.09.2015.
u 23:02

U Kineskom paviljonu Zagrebačkog velesajma Nova TV slavila je uz brojne javne ličnosti iz svijeta politike i showbiznisa, ali i medijskog svijeta

Nova TV proslavila je 15 godina djelovanja. U Kineskom paviljonu Zagrebačkog velesajma Nova TV slavila je uz brojne javne ličnosti iz svijeta politike i šoubiznisa, ali i medijskog svijeta.

Na zabavi su se našla brojna zaštitna lica Nove TV, među kojima su i Mia Kovačić, Dušan Bućan, Marija Miholjek...  Pojavile su se i ljepotice poput Vande Winter, Samante Rajhard, Minee.

Iz svijeta politike Novoj TV došli su čestitati Josip Leko, Boris Lalovac, Tomislav Karamarko, Mirela Holy, Radimir Čačić i Jadranka Kosor. Najviše pozornosti odjevnom kombinacijom svakako je privukla pjevačica Maja Šuput, koja je neodoljivo podsjećala na mačku.

>>Matija: Nema smisla da smo mi gladni, a imamo hrane na prodaju

>>U tijeku su posljednje pripreme za novu sezonu showa 'Tvoje lice zvuči poznato'

Komentara 8

Avatar alberto_tomba
alberto_tomba
23:33 10.09.2015.

Čestitam, nismo svi pozvani al nema veze, sretno u budućem radu

IT
i-tomic
07:14 11.09.2015.

Nova TV je protiv čovječanstva 😪

Avatar alberto_tomba
alberto_tomba
23:32 10.09.2015.

Čestitam! nismo svi pozvani al nema veze :) sretno u budućem radu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije