Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"To je bilo zlostavljanje"

Meghan je i nakon odlaska iz obitelji ljuta, sada se obrušila na šogoricu Kate

Foto: profimedia
1/3
30.04.2020.
u 23:00

Meghan nije sretna kako se kraljevska obitelj odnosila prema njoj, a za britanske medije kaže da su je zlostavljali.

Meghan Markle i princ Harry odlučili su kako više neće komunicirati s nekim britanskim medijima, ali njihovi prijatelji zato često informiraju britanske medije o tome što im Meghan i Harry pričaju o svojim danima kada su još bili članovi kraljevske obitelji. Američka glumica Markle od prvih dana se teško prilagodila strogim pravilima o obvezama kraljevske obitelji.

Kada su se princ i njegova supruga preselili u Ameriku svojim prijateljima je glumica ispričala kako joj je bilo jako teško i nitko od članova kraljevske obitelji nije stao na njezinu stranu, a sigurna je da bi situacija bila drugačija da je Kate Middleton bila na njenom mjestu. Rekla je kako kraljevska obitelj sigurno ne bi šutjela da su britanski tabloidi toliko napadali Kate. - Rekla je kako nitko ne bi izdržao takve napade tabloida i da bi takvi mediji odmah bili ugašeni. Rekla je kako kraljevska obitelj ne bi nikada tolerirala takve napade na Kate. - ispričali su Meghanini prijatelji. Osim što su je u javnosti svi kritizirali ni unutar kraljevske obitelji Meghan nije bila omiljena, Meghan tvrdi kako su u palači svi favorizirali Kate, piše Daily Mail.

1/7

Izvor blizak paru kaže kako se princ Harry stalno žali princu Charlesu i kraljici Elizabeti kako se osoblje loše ponaša prema Meghan i tražio je da popuste s nekim pravilima i obvezama kako bi se Meghan lakše privikla, ali kraljica nije htjela popuštati. Meghan je prijateljima povjerila da je to što su joj radili mediji u Velikoj Britaniji bilo zlostavljanje i zato su ona i Harry odlučili kako je jedini način da napuste kraljevsku obitelj.

Komentara 2

Avatar ElizabethAV75
ElizabethAV75
14:32 01.05.2020.

w︆︅w­︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅­︆e­­­­x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅­u︅︆b

MI
Milas
08:49 01.05.2020.

Ovakvi me tekstovi fakat opustaju. Meghan valjda nije jasno da apsolutno nikad ne moze bjti ispred Kate. Takav je nasljedni red a mediji su je obozavali a ne zlostavljali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije