Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV GAF

Gledatelji sasjekli novi kviz: 'Tonka, sjedi 1, to selo nije u Slavoniji'

Kviz '10 pitanja'
Foto: RTL
1/4
27.04.2020.
u 22:02

Ovaj interaktivni kviz dobro je zamišljen, no odmah u prvoj epizodi dogodila im se velika greška, koju su odmah primijetili gledatelji u komentarima na Facebooku

Na RTL-u je večeras emitirana prva epizoda novog kviza "10 pitanja", pod voditeljskom palicom Antonije Blaće, u kojoj su tri natjecateljice iz svih krajeva Hrvatske odgovarale na različita pitanja o Hrvatskoj  a u pomoć su im priskočile zvijezde RTL-ovih showova. Hana Rodić i Goran Jurenec zaigrali su sa Sandom iz Makarske, Bahra se pridružila timu Katarine iz Kalinovca, a najpoznatiji Imoćani Danijela i Josip udružili su se s Martom s otoka Prvića.

Kviz '10 pitanja'
1/5

Zaredala su se raznolika škakljiva pitanja o Lijepoj Našoj, pa su tako timovi morali pokazati zavidno znanje o vrstama pasa, atletici, sadnji lubenice, ali i prisjetili se koji to par iz 'Ljubav je na selu' ima najviše djece. Trbali su i nastaviti tekst Oliverove pjesme "Kad mi dođeš ti", te pooditi koje je omiljeno jelo Tonyja Cetinskog. Ovaj interaktivni kviz dobro je zamišljen, no odmah u prvoj epizodi dogodila im se velika greška, koju su odmah primijetili gledatelji u komentarima na Facebooku. Naime, tražilo se ime "malog slavonskog sela", a točan odgovor bio je Kajgana. Problem je što se Kajgana ne nalazi u Slavoniji, nego pokraj Garešnice u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji.

Foto: Daniel Pavlić

- Tonka sjedi 1, Kajgana je selo pokraj Garešnice, a Garešnica nije u Slavoniji, nego u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji - napisala je jedna gledateljica.

-  Ovakva pitanja su mi dali na testu za upis u 1. razred osnovne škole - bio je drugi komentar.

- Tonka ajde ti malo uzmi predah.... Nekad je dobro znati kada treba stati - predložila je jedna gledateljica, a druga je napisala kako bi u ovom terminu bilo bolje vratiti "Andriju i Anđelku". 

Kviz "10 pitanja" gledat ćemo na RTL-u od ponedjeljka do četvrtka u 20.30, a prijaviti se možete na web stranicama RTL-a. 

Ključne riječi

Komentara 4

DM
drazen.muhvic
07:10 28.04.2020.

Zapravo, ako ćemo točno, Kajgana je u Moslavini. Dio je grada Garešnice. I nebitno je što je po ustroju u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, jer je ta županija geografski smještena na područja koja pripadaju i Slavoniji i Bilogori i Moslavini. Tako da čak i područje grada Garešnice sadrži dio koji geografski ne pripada Moslavini nego Slavoniji (Hrastovac i okolica, odn. onaj istočni dio preko rijeke Ilove).

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
09:57 28.04.2020.

Krajnje sramotno... Ali i neugodno za nas gledatelje

VI
Veliki Ivica
23:28 27.04.2020.

Garešnica je kao i Kajgana regionalno Slavonija!!! Isto kao i Virovitica koja je u Slavoniji iako spada u Viroviticko podravsku zupaniju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije