Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEGAN FOX

Oduševljeni fanovi: 'Od tebe bismo kupili što god da reklamiraš'

Megan Fox
Foto: Instagram
1/3
01.02.2018.
u 13:47

Prekrasna glumica i model na Instagramu je promovirala novu kolekciju svoje kolekcije donjeg rublja

Megan Fox (31) ponovno je dokazala da je jedna od najljepših žena na svijetu. Prekrasna glumica i model na Instagramu je promovirala novu kolekciju svog donjeg rublja, a fanovi su bili toliko oduševljeni da su komentirali kako bi "od nje kupili što god da reklamira".

Megan je lani u ožujku prvi put predstavila kolekciju Frederick's of Hollywood, koju sama kreira.

 

At it again. Sneak peak, coming soon- just in time for festival season. @fredericks_hollywood

A post shared by Megan Fox (@the_native_tiger) on

- Mislim da je divno biti seksi i puna pouzdanja u svoje tijelo - rekla je Meghan i dodala kako je njena kolekcija idealan poklon za Valentinovo.

 

A post shared by Megan Fox (@the_native_tiger) on

Podsjetimo, glumica je u braku s Brianom Austinom Greenom (44) glumcem najpoznatijim po ulozi Davida Silvera u seriji "Beverly Hills". Par ima tri sina - Noah (5), Bodhi, (3) i  Journey kojem je 17 mjeseci.

Megan Fox
1/5

Komentara 1

Avatar canicolZotiT
canicolZotiT
23:50 01.02.2018.

koje glupost! jedan covjek od 6 milijardi na svijetu pozitivno komentirao i manipulatori od novinara to predstavlhaju kao da je 6 milijardi isto reklo. Nevidjeni manipulatori i primitivci!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije