Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imali su odličan odnos

Mediji u Srbiji javljaju: Bregović je shrvan nakon sestrine smrti i pao je u depresiju

Nespes
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
1/6
11.11.2020.
u 12:15

Nakon što su im se roditelji rastali, Dajana se preselila ocu u Split, a Goran je ostao s majkom u Sarajevu. Svako ljeto provodio je sa sestrom u Splitu i imali su odličan odnos.

Prije desetak dana preminula je sestra glazbenika Gorana Bregovića, a njezina iznenadna smrt jako ga je pogodila i mediji u Srbiji pišu kako je nakon Dajanine smrti pao u depresiju. Alo piše kako ga supruga i kći pokušavaju oraspoložiti i utješiti, ali Bregović se teško miri sa smrću sestre koja je živjela u Splitu. 

– Goran je bio jako vezan s pokojnom sestrom iako je ona živjela u Splitu. Nakon što su im se roditelji rastali, Dajana se preselila ocu u Split, a Goran je ostao s majkom u Sarajevu.  Svako ljeto provodio je sa sestrom u Splitu i imali su odličan odnos i njezina smrt jako ga je pogodila – rekao je za Alo izvor blizak obitelji Bregović. Izvor dodaje kako je Bregović u teškoj depresiji i neprestano plače, liječnici su mu propisali antidepresive i njegova obitelj se nada kako će mu to pomoći da se oporavi. 

Bregovićeva mlađa sestra živjela je u stanu koji je dobio njihov otac kada je otišao u mirovinu u kvartu Blatine. To je stan u kojem je nastala cijela posljednja ploča benda Bijelo dugme. Goran nije često tamo navraćao zbog poslovnih obaveza, a jednom prilikom je otkrio kako je njegova obitelj sentimentalno vezana za Dalmaciju. Dajana i Goran imaju još jednog brata, Predraga, a ona je jednom svom sinu dala prezime Bregović zbog toga što njezina braća nisu imala muških potomaka. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

CO
Content
14:39 11.11.2020.

Srpska posla...Čuj, "iznenada" umrla? "Pripravni budite; ne znamo ni dana ni časa" - pisano je. Ništa nije iznenada..za nas vjernike..

HE
Hejterkojimrzisve
12:44 11.11.2020.

Ja sam shrvan kaj vi stalno koristite rijec shrvan, kad je netko shrvan i kad nije shrvan ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije