Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kriva poruka

Glumac objavio fotku s preminulim kolegama, a zbog ovoga su ga svi napali

Foto: PA/Pixsell
1/3
31.01.2018.
u 14:03

Matthew Morrison na Instagramu se oprostio od kolege Marka Sallinga koji se ubio jučer i objavio je zajedničku fotografiju s njim te je u opisu slike dodao emotikon anđela i obožavatelji su poludjeli jer je Mark bio optužen za pedofiliju.

Glumci i produkcija koja je radila na seriji "Glee" imala je moralne dvojbe kako se oprostiti od glumca Marka Sallinga koji si je oduzeo život, a koji je bio osuđen zbog posjedovanja dječje pornografije.

Od Marka su se putem društvenih mreža oprostili neki njegovi bivši kolege iz serije, ali najviše prašine je  podigla fotografija kojom se glumac Matthew Morrison oprostio od Sallinga. Naime, Morrison je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj je s pokojnim Sallingom i pokojnim glumcem Coryjem Monteithom. Uz ovu fotografiju je stavio tri emotikona, dva anđela i jedno tužno lice.

 

 

 

😇😔😇

A post shared by Matthew Morrison (@_matthew.morrison_) on

 

Obožavatelji su mu zamjerili što je stavio emotikon anđela uz fotografiju Marka Sallinga i poručili su mu kako ovako šalje pogrešnu poruku.

- Koja pogrešna upotreba emotikona anđela. Imaš li ti djecu? Pretpostavljam da nemaš, jer da imaš djecu ne bi ovo napravio. On je bio pedofil, nije on u raju, nadam se da je u paklu. Možeš biti tužan, ali objaviti fotografiju pedofila i staviti uz to emotikon anđela je pogrešno. - poručili su mu obožavatelji. 

1/7

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije