Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suze u 'Životu na vagi'

Matea ganula je mnoge: 'Sa 16 godina dogodio se brodolom u mom životu, završila sam na psihijatriji'

Foto: RTL
1/3
18.10.2020.
u 10:59

Voditeljica Marijana Batinić odmah je pohvalila njezinu hrabrost da progovori o toj temi u javnosti. - Ja te moram odmah pohvaliti, ti si prva u 'Životu na vagi' koja je otkrila da se udebljala od antidepresiva - kazala je Batinić.

Započela je peta sezona showa 'Život na vagi', a među šesnaestero kandidata našla se i  24-godišnja Slavonka Matea Ilinčić. Mlada ekonomistica mnoge je ganula svojim suzama nakon što je na vagi ugledala brojku od 103,1 kilograma. Udebljala se, kaže, nakon što je jedno vrijeme provela u bolnici.

1/17

- Ja sam cijeli život mršava bila i sa 16 godina dogodio se brodolom u mom životu, završila sam na psihijatriji i ja sam se udebljala od lijekova, antidepresiva. Razlozi su bili obiteljske svađe i rastava braka i to je na mene jako utjecalo. Ne sjećam se jesu li oni meni ikad rekli 'oprosti'- ispričala je iskreno Matea nakon vaganja.

Foto: RTL/Screenshot

Voditeljica Marijana Batinić odmah je pohvalila njezinu hrabrost da progovori o toj temi u javnosti. - Ja te moram odmah pohvaliti, ti si prva u 'Životu na vagi' koja je otkrila da se udebljala od antidepresiva. Skupila si hrabrost progovoriti o psihičkoj stranici cijele priče. Na tome ti čestitamo i dajemo ti veliku podršku zbog svega što si prošla i odlučila promijeniti svoju svakodnevicu - rekla joj je Marijana Batinić koja je, kao i većina okupljenih, bila u suzama.  

- Svi su bili uz mene tad, ali moja teta i sestra. Sad smo saznali da je moja sestra trudna i stvarno bih htjela tog svog nećaka ili nećakinju dočekati u naručju da budem mršava, ona stara Matea - rekla je u suzama. 

Foto: RTL/Screenshot

Ključne riječi

Komentara 1

OB
Oblivion
12:40 18.10.2020.

Kako to da je večina samo dalmoša u showu??? A da, ostali moraju raditi stvarne poslove a ne apartmane iznajmljivati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije