Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Estrada

Massimo predstavio novi album 'Sada'

Na novom albumu koji će se u prodaji naći 30. svibnja Massimo je ponovno surađivao s nekima od svojih stalnih suradnika, autorom i producentom Predragom Martinjakom, aranžerima i producentima Nikšom Bratošem i Ivanom Popeskićem.
29. svibnja 2018. u 15:17 1 komentara 589 prikaza
Promocija albuma 'Sada'
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/15

Tri godine od posljednjeg studijskog albuma ‘1 dan ljubavi’ Massimo predstavlja novi album ‘Sada’. Sada, 35 godina od objave prvog izdanja ‘ Sjaj u tami’, sada, u odnosu na budućnost koja će, sudeći po pjesmama s novog albuma, biti sjajna.

Retro izdanje Massimo za rođendan objavio novi spot u kojem je pokazao novi imidž

S albuma su dosad predstavljeni singlovi ‘1000 ljudi’ i ‘Neka ti plove brodovi’, kao i još jedan uspješan Massimov duet, ovaj put s grupom Vatra u pjesmi ‘Nama se nikud ne žuri’ autora Ivana Dečaka. Protekle tri godine bile su iznimno radne, zahvaljujući velikom uspjehu albuma ‘1 dan ljubavi’ koji je ‘lansirao’ i nekoliko sad već velikih pjesama. Na odličan prijem albuma nadovezali su se i koncerti za pamćenje, pun zagrebački Dom sportova, splitske Gripe, beogradski Sava centar, jedinstveni koncert na zadarskom Forumu sa Zagrebačkim solistima, Spaladium Arena, tri rasprodane dvorane Lisinski i niz drugih fantastičnih koncerata na pozornicama diljem regije.

Na novom albumu koji će se u prodaji naći 30. svibnja Massimo je ponovno surađivao s nekima od svojih stalnih suradnika, autorom i producentom Predragom Martinjakom, aranžerima i producentima Nikšom Bratošem i Ivanom Popeskićem. Predrag Martinjak potpisuje četiri pjesme na albumu, a tu su uz njega i još tri već poznata autorska imena s prijašnjeg albuma, Sandro Bastiančić, Amil Lojo te Davor Pastuović - Newera. Za Massimov novi album pjesme su napisali i Bruno Kovačić, Nihad Voloder, Sergej Ćetković te Damir Arslanagić, novi suradnici čije su se pjesme prirodno nadovezale na Massimov umjetnički senzibilitet. Za fotografije i likovno oblikovanje covera albuma pobrinuo se Walter, još jedan Massimov dugogodišnji suradnik. U prodaji će biti dva različita covera albuma, pa će obožavatelji moći odabrati koji im se sviđa.

Vrijeme je da ‘Sada’ ispiše još neka nova uspješna poglavlja glazbenog puta na kojem kao utvrde stoje riječi sa sadržajem: beskompromisno i kvalitetno. Massimo je album "Sada"  predstavio danas u caffeu Momento u zaNakon promocije albuma 'Sada', Massima čeka uzbudljiva ljetna turneja. Nastupa u Šibeniku, Puli, Opatiji i na zagrebačkoj Šalatigrebačkom Vrapču, a sutra, 30. svibnja u Aquarius Music Shopu u Varšavskoj od 17 sati susrest će se s obožavateljima kojima će potpisivati albume.

Spaladium Arena Massimo najavio duet s Vatrom i nastup u Splitu za Valentinovo Massimo POSLUŠAJTE NOVI SINGL 'Oko vidi, srce ne, a tijelo traži svoje i pristaje na sve' - Massimovi stihovi podsjetit će vas da ljubav ne poznaje prepreke! Massimo U zagrebačkom klubu Vinyl Massimo snimio novi videospot "Ostani tu"

 

DIVA CIJELI DAN
Jedan dan u životu beauty novinarke – puno više od pisanja o cipelama