Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjećate se njega?

Marko Lušić: Nakon televizije otišao u poduzetničke vode

Marko Lušić i Leona Paraminski
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/8
12.06.2014.
u 09:01

Leona Paraminski i Marko Lušić primili su se kuhače te flambirali steakove kako bi otkrili sve tajne vrhunskog steaka u Fort Apacheu...

Leona Paraminski i Marko Lušić primili su se kuhače te flambirali steakove kako bi otkrili sve tajne vrhunskog steaka u Fort Apacheu. Leona i Marko pekli su na grillu. Dok je glumica otkrila sve tajne odreska Apache chef, junećeg mesa koje je sredina bifteka, Marko je otkrio sve tajne filea jelena. Osim toga, ispričao nam je kakvu kuhinju sam preferira te otkrio čime se bavi danas. - Volim što kvalitetnije namirnice i što jednostavniju pripremu.

Nakon tri godine iskustva u televizijskoj emisiji, i pokretanja web stranice Kuhari, nešto je i ostalo pa mi nije bilo teško pripremati meso. Zadnje tri godine sam intenzivno u mesu jer tata, ja i partner imamo tvornicu za preradu mesa divljači 'Gastral', rekao je nekad omiljeni voditelj. Televizijske kamere nimalo mu ne nedostaju, jer je, kaže, dao sve što je mogao dati u tom poslu. - Svaki posao nosi svoje. Mislim da sam na televiziji obuhvatio sve što se dalo obuhvatiti, dao svoj maksimum i mislim da sam je nekako prerastao. Poželio sam neke konkretnije stvari i koje će u budućnosti biti stabilnije. Zato sam se uhvatio ovog posla, a i završio sam ekonomiju, zaključio je Lušić.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL, Josip Regović/PIXSELL

>>Voditelj Marko Lušić priprema novi kulinarski show

Ključne riječi

Komentara 2

R2
r2d2xyz
10:53 12.06.2014.

iako nisam kuhar znam da se na grillu meso ne kuha nego peče.

LI
liliZG
10:33 13.06.2014.

sjećam se tog dečka, jako ugodan i simpatičan voditelj, ..takvih uvijek treba na tv-u

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije