Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivši kandidat

Marko Kregar iz 'Života na vagi' podijelio veliku vijest: 'Bože, hvala ti. Sada počinje pravi život'

Foto: Instagram
1/8
10.01.2022.
u 16:24

Inače, Kregar je prije tri godine u show ušao sa 170 kilograma, a u finalu je vaga pokazala 111 kilograma. Nakon showa upoznao je djevojku Mateu s kojom sada čeka dijete.

Kandidat treće sezone ''Života na vagi'', Marko Kregar postat će otac. Sretnu vijest  da će bivši kandidat dobiti prvo dijete sa svojom odabranicom prenosi RTL.

- Najlipši poklon koji sam mogao dobiti u životu je taj da postanem otac. Hvala mojoj Matei što me je učinila najsretnijom osobom na svitu i što će mi podariti mi nešto za sto vridi boriti se živiti i umriti. Bože, hvala ti na tome te sada počinje pravi život i sve ostalo postaje nevažno. I da, da, dolazi još jedan/jedna Kregar, neće vam biti lako - napisao je Marko.

Inače, Kregar je prije tri godine u show ušao sa 170 kilograma, a u finalu je vaga pokazala 111 kilograma. U showu se zaljubio u kandidatkinju Filomenu Roglić, no veza nije potrajala. Ljubav su otkrili pred svima u epizodi u kojoj je Filomenin tim odlučio da baš ona treba napustiti kuću. Ubrzo nakon nje, kuću je napustio i Marko.

VIDEO I Plenković je gledao Don't Look Up! Donosimo pregled filmske godine

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije