Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na božić

Emotivna poruka pojavila se uz fotografiju na Massimovom profilu: 'Čuvamo te! Tvoj mali krug velikih ljudi'

Massimo
Foto: Samir Cerić Kovačević
1/16
26.12.2022.
u 08:25

Žalosni obožavatelji ispod fotografije počeli su pisati koliko im je teško prihvatiti njegov odlazak te koliko, a i po čemu će ga pamtiti.

Emotivna poruka osvanula je kasno navečer u nedjelju, na Božić, na profilima društvenih mreža voljenog pjevača Massima koji je preminuo u 61. godini u petak, 23. prosinca. Profil koji je u petak i potvrdio njegovu preranu smrt, objavom koju su napisale njegova supruga Eni i kći Mirna, objavio je njegovu uokvirenu fotografiju okruženu svijećama, cvijećem i kamenčićima. Pored fotografije napisali su: “Toliko si volio Božić. Tu smo naša božićna zvijezdo. Čuvamo te! Tvoj mali krug velikih ljudi”.

Žalosni obožavatelji ispod fotografije počeli su pisati koliko im je teško prihvatiti njegov odlazak te koliko, a i po čemu će ga pamtiti. 

"Pravi glazbenik je uvijek velika duša i emocija, a to se čulo u svakoj njegovoj pjesmi. Ono smo kako pjevamo mi kojima je glazba život i ništa manje od toga. Možda odlazimo sa ovog svijeta, ali naša glazba i duša satkana u glazbi koju dišemo dok pjevamo živi ZAUVIJEK. Sretno putuj Massimo, tvoje pjesme ostaju", napisala je glazbenica Nina Kraljić.

"Jako sam tužna. Moj omiljeni pjevač, baršunastog glasa, gospodin, neponovljivi Massimo...", "Teško je shvatiti da Massima nema. Pogotovo što je otišao brzo i iznenada. Šok! Trebat će vremena. Tako mi je drago da sam bila u Areni. Zauvijek će biti tu... ", "Ti si bio naš sjaj u tami", pisali su još pratitelji.

Podsjetimo, Massimov odlazak rastužio je brojne kolege, prijatelje, bližnje, ali i obožavatelje. Tužnu vijest potvrdili su u petak i iz Aquarius Recordsa, a obitelj je sve obavijestila na Facebooku glazbenika. 

“Naš tata, suprug, ponos i ljubav, Massimo Savić, napustio nas je nakon kratke, ali herojske borbe. Iako je otišao s ovoga svijeta, u našim će dušama živjeti vječno; nasmijan, topao, snažan, pun ljubavi i satkan od umjetnosti. Zauvijek ćemo biti tvoje cure. Eni i Mirna", stoji u njihovoj objavi. 

Ostavio je neizbrisiv trag i brojne hitove, a komemoracije će biti u petak u 11 sati u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu. Sprovod će biti u Zadru. 

VIDEO Vjekoslava Huljić: "U pjesmi sam ograničena, a u knjizi se mogu otkačiti i izmišljati do mile volje"

Ključne riječi

Komentara 2

HU
Humbleandhonest
10:12 26.12.2022.

Što je Božić i zašto ga volimo i slavimo?

BR
bree77
11:49 26.12.2022.

Meni i dalje nepojmljivo da ovog čovjeka više nema....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije