Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživa u luksuzu

Marko Grubnić s Momčilom otputovao u šoping, pohvalio se snimkom iz privatnog aviona

Foto: Instagram
1/24
30.07.2021.
u 21:45

Na snimci koju je objavio vidi se da jede voćnu salatu, a snimio je i nekoliko kadrova pilota u kabini, kao i Momčila koji sjedi preko puta njega.

Stilist Marko Grubnić često se na društvenim mrežama hvali putovanjima privatnim avionom, a ništa drugačije nije bilo ni na putu za Milano. Naime, Grubnić je na svom Instagram profilu objavio niz fotografija i snimku iz privatnog aviona. 

Foto: Instagram

"U šoping... Milano, dolazim", napisao je stilist koji je na put krenuo s Momčilom Gurovićem. 

Foto: Instagram

Na snimci koju je objavio vidi se da jede voćnu salatu, a snimio je i nekoliko kadrova pilota u kabini, kao i Momčila koji sjedi preko puta njega. U komentarima se odmah javila Lejla Hajrović koja je ostavila emotikon vatre, a objava je oduševila i druge pratitelje. 

Marko trenutno uživa i poslovno i privatno. Naime, u jednom zagrebačkom restoranu pale su i zaruke koje su se dogodile 6. lipnja 2020. godine. 

"Moja najdraža noć za pamćenje. Zahvalan sam za svaki magičan dan i noć od tada", napisao je Marko uz fotografiju koju je nedavno objavio od tog dana. Grubnić je tada objavio fotografiju zaručničkog prstena optočenog smaragdima i dijamntima, a pozirao je uz stol prepun crvenih ruža, te je nazdravio šampanjcem. Na fotografiji se mogu vidjeti latice ruža po stolu i podu, velike svijeće i šampanjac, a iza njega stajao je natpis na kojem piše "Hoćeš li se udati za mene?".

VIDEO>>Brkovi su promovirali svoj prvi LP

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
20:37 31.07.2021.

Opet sam pogriješila čitajući taj ......od članka A tek fotografije. Isti umjetni osmjeh,ista plastična faca,kiceraj,lažni glamura i umjesto djevojke dečko....fuuuj!!!!

ZB
Zoki-Bijela
20:03 31.07.2021.

Mudrinic je ponosan na njega

CH
chawka
12:42 10.08.2021.

Kakva lepa dvocevka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije