Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
progovorio o situaciji

Valentić se javio nakon prijave policije: 'Tako se očito živi život vrijedan uspomena'

Foto: Instagram
1/6
04.12.2020.
u 14:14

– Da, prijavljeni smo i jučer smo Šimun i ja obavili s policijom zapisnik prema kojem ide optužni prijedlog. Policija lijepo radi svoj posao, a mi kao hrvatski građani obavljamo svoju dužnost i potpuno smo O. K. s tim – kazao nam je, između ostalog, Mario.

Nakon što se medijima proširila vijest da je policija prijavila Marija Valentića i Šimuna Cimermana zbog videa na kojem vježbaju u crkvi, javio nam se i sam Valentić

– Da, prijavljeni smo i jučer smo Šimun i ja obavili s policijom zapisnik prema kojem ide optužni prijedlog. Policija lijepo radi svoj posao, a mi kao hrvatski građani obavljamo svoju dužnost i potpuno smo O. K. s tim. Drsko ponašanje i povreda morala (to su točke prema kojima nam ide optužni prijedlog) trebaju biti sankcionirani. Sve to oduzima vremena i energije koje bismo, sad malo mudriji, radije investirali u neki dobar treking npr. po Mljetu i 20 sklekova na vrhu Montokuca nego na odlazak u policijsku postaju ili na sud s vjerom u ravnopravnost mjera Stožera prema svim građanima Lijepe Naše. Ali, što je tu je, tako se očito živi život vrijedan uspomena – kazao nam je Mario. 

Podsjetimo, nakon objave videa komentare mu je uputio i Don Damir Stojić čija najnovija objava na Facebook stranici govori o novom prijateljstvu.  Na fotografiji pozira s Valentićem koji je zbog videa postao meta oštrih kritika.

"Danas sam stekao novog prijatelja! Bogu hvala!" poručio je Stojić u objavi koju je u samo nekoliko trenutaka lajkalo tisuće pratitelja. U komentarima hvale njihovu pomirbu.

– Nedostajalo mi je malo mudrosti prije objavljivanja tog videa jer, da sam bio mudriji, ne bih ga objavio. Koristim priliku da se ispričam svim ljudima koji su na taj video gledali na način na koji nisam ja to vidio i koje sam tim videom uvrijedio. To mi nije bila namjera, ni najmanja. I sam sam vjernik i doista mi je žao. Ispričavam se svim ljudima koji su u tome vidjeli povredu sebe ili nečega što ih je povrijedilo – kazao nam je Valentić nakon upita o događaju u crkvi.

– Ja se zaista nadam da gosp. Valentić i gosp. Cimerman nisu znali što čine. Jutros sam razgovarao s nadležnim crkvenim poglavarima i ovih dana ću vas detaljnije obavijestiti o zadovoljštini koju ćemo mi kao župna zajednica učiniti. Razmatramo o mogućnostima i potrebi prekršajne odnosno kaznene prijave. Navodno su neki od počinitelja izrazili žaljenje zbog počinjenog, stoga se iskreno nadamo ispravljanju ove situacije mirnim putem na dobro svih – kazao je prije nego što se Valentić ispričao don Damir Stojić.

 

Ključne riječi

Komentara 26

Avatar morski
morski
14:52 04.12.2020.

Tražio si popularnost. Dobio si. Ali bu te koštala.

TA
Tackrla
16:49 04.12.2020.

Aj se usudi tak nešto raditi po đamijama smrdljivac jedan mali napuhani i beskorisni. Nemaš muda jelda?

ZR
Zrinskagora
15:03 04.12.2020.

Kome nedostaju teretane mogu trčati ,hodati , voziti bicikl. ,vježbati vani npr oko Jarunskog jezera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije