Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lajkovi se nižu

U ovakvom izdanju ne viđamo je često: Nina centrom Zagreba prošetala u seksi lakiranim čizmama iznad koljena

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/10
04.12.2020.
u 11:45

Oduševljeni pratitelji slali su joj same pohvale vidjevši Badrić u predimenzioniranom sakou i visokim lakiranim čizmama.

Pjevačica Nina Badrić ponovno je mnoge iznenadila svojim modnim odabirom. Oduševljeni pratitelji slali su joj same pohvale vidjevši Badrić u predimenzioniranom sakou i visokim lakiranim čizmama.

Samo nekoliko sati nakon objave, Nina je dobila i gomilu lajkova, a sada ima već gotovo 15 tisuća. 
Nina je uz atraktivnu fotku napisala: "Osmijeh nije otkazan."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Podsjetimo, pjevačica je nedavno podijelila fotografiju na kojoj je pjevačica u elegantnoj blještavoj haljini, a uz nju je postavila i citat poznate božićne pjesme: "Ljubav je ljudima dom."

Taj citat privukao je pozornost njezine kolegice Jelene Rozge koja joj je komentirala: "I tu je svatko na svom." Nina je potom postavila samo emotikone srca, no njihovo dopisivanje privuklo je pozornost jednog obožavatelja. 

"E, vas dvije baš porazgovaraste. Ne možete nikako drukčije da se ispričate nego ovako na Instagramu?" stajalo je u komentaru pratitelja koji je dodao emotikone srca i poljubaca.  Druga pratiteljica pomislila je da se radi o hejt komentaru pa je upitala zašto komentira s lažnog profila, no obožavatelj je odgovorio kako se ne radi o lažnom profilu, a najmanje o hejt komentaru. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Cornelius
Cornelius
14:11 04.12.2020.

Kolko ta ..drička plaća nekome u redakciji da svaki dan, mjesecima i mjesecima, Hrvate dave sa njezinim pres....? Ili možda plaća u naturi, mada sumnjam, nekom normalnom teško bi se digel na nju. A toliko ima divnih ljudi o kojima se može pisati. I o kojima bi se i čitalo, ovak samo naslov pa listaj dalje...

Avatar Aydemi Popushi
Aydemi Popushi
13:08 04.12.2020.

Koka :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije