Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slažete li se s njim?

Mario Valentić pokrenuo raspravu: Znate li vi kako ispravno postaviti wc papir?

Foto: Instagram/Screenshot
1/7
12.03.2021.
u 17:25

Brojni su se u komentarima odmah krenuli raspravljati je li ovaj način ipak u redu ili ne.

Fitness trener Mario Valentić (40) na svom je Facebooku pokrenuo zanimljivu raspravu. Naime, postavio je fotografiju role wc papira, uz opasku da je taj način njezinog postavljanja, prikazan na fotografiji, jednostavno pogrešan.

- Tko ovako okrene wc papir zasigurno stavlja kiwi i ananas na pizzu. Ne vjeruj takvoj osobi. - napisao je Valentić. 

Foto: FIBA/Screenshot
Brojni su se u komentarima odmah krenuli raspravljati je li ovaj način ipak u redu ili ne.

"Nije bitno na zidu, nego na kojoj je strani papir u ruci", napisao je jedan pratitelj, no ipak se većina složila s Marijem.

"Slažem se", "Potpuno se slažem", "..frende, potpuno se slažem s tobom..", pisali su. 

Podsjetimo, Mario je u prosincu nakon razornog potresa otkrio kako je stradala je i njegova rodna kuća u Petrinji. Mario se odmah nakon potresa uputio u svoj rodni kraj s maloljetnim sinom Nikom kako bi pomogao ljudima koje je zadesila ova strašna nevolja, ali i započeo sa sanacijom kuće u kojoj mu žive roditelji koji su nakon potresa morali napustiti svoj dom. Prvu noć proveli su u automobilu, a zahvaljujući dobrim ljudima dobili su privremeni krov nad glavom.

-Hvala ovim divnim ljudima iz Novog Marofa (koje ne poznam) na posudbi kampice za mamu i tatu da mirnije pajke. Hvala i Juraju Šebalju na inicijativi - napisao je Valentić na svom Instagramu.

Ključne riječi

Komentara 6

KA
Kakodane
18:07 12.03.2021.

Pod hitno zaštiti intelektualno vlasništvo. "Ne da škola na sebe".

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
18:34 12.03.2021.

Mario Valentić pokrenuo raspravu: Znate li vi kako ispravno postaviti wc papir, ploviti po Piranskom zaljevu bez da nešto maznes i nekoga slažeš i prihvatiti pravednu presudu EU arbitraznog suda bez da se praviš blesav i polupismen poput zabacenog plemena iz Amazonije?

Avatar Stankić
Stankić
17:37 12.03.2021.

Još jedan članak za sve moguće svjetske novinarske nagrade, najmanje za Pulitzera... A da je još pisan čirilovicom, ti bokca...!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije