Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zvijezde pjevaju

Mario uputio čestitke Barbari, ona ostala zbunjena: 'Misliš li da je ženi u mojim godinama uputno čestitati ranije?'

Foto: Dario Njavro/HRT
1/54
17.04.2022.
u 10:36

Žanrovi u kojima su se zvijezde i mentori okušali ovu subotu bili su funk i rock 'n' roll, a svoje su pjesme izvodili uživo uz pratnju banda Zvijezde sviraju.Emisiju su, skupivši najmanji broj glasova, napustili Iva Jerković i Ivo Amulić.

Na početku četvrte emisije desete sezone Zvijezde pjevaju predstavilo se šest parova, ali u daljnjem natjecanju ostalo je pet. Emisiju su, skupivši najmanji broj glasova, napustili Iva Jerković i Ivo Amulić. Žanrovi u kojima su se zvijezde i mentori okušali ovu subotu bili su funk i rock 'n' roll, a svoje su pjesme izvodili uživo uz pratnju banda Zvijezde sviraju.  

Prvi su se predstavili Marko Braić i njegova mentorica Gina Damjanović funk pjesmom pod naslovom Kad bi barem koju u originalu izvodi skupina The Bastardz.

- Kad bih barem mogla pronaći grešku ovom nastupu - prokomentirala je Barbara pozivajući članove žirija da kažu što misle. Nosim naočale kako mi Marko Tolja ne bi gledao u oči, rekao je Marko, podsjećajući se prošle emisije kad mu je Tolja poručio da samo čeka da mu oči ispadnu dok pjeva.

Prva je Danijela Martinović pohvalila par rekavši da su dali drugu dimenziju ovoj pjesmi. Jurica Pađen se složio s njenim riječima, a Zorica Kondža lijepo je doživjela nastup i nije očekivala da će to biti ovakav spoj te rekla da joj se dopala kombinacija koju su napravili.

Marko Tolja komentirao je da će se ovaj put umjesto očiju dotaknuti drugog dijela glumčeva lica, pa spomenuo Markov nos jer ga je, kazao je, dosta čuo. Poručio je da bi mentorica trebala „izbiti Markov nos iz pjevanja“.

Za svoj nastup Marko i Gina skupili su ukupno 37 bodova od žirija. Od Danijele dobili su njenu prvu 10 u emisiji ove sezone, a ostali su članovi žirija redom podigli ocjenu 9.  

Foto: Dario Njavro/HRT

Publici i žiriju sljedeći su se predstavili Iva Jerković i Ivo Amulić pjesmom Pretty Woman. Uz ovakvog mentora nije bilo teško pogoditi prave tonove, rekla je Barbara, a Iva spomenula da joj se, dok je pjevala, u glavi vrtio film s Juliom Roberts.

Iz žirija Marko Tolja je pohvalio Ivu zbog pjevanja drugog glasa cijelu pjesmu, ali da su se malo pogubili u drugom dijelu. Bilo je dobrih trenutaka, ali i onih drugih, rekao je. Danijela je paru poručila da je odabrati ovakvu pjesmu izuzetno hrabro i da pri odabiru treba biti jako pažljiv, a Ivi je savjetovala da na pozornicu emisije donese stav kojega ima kad vježba.

Za svoj nastup Iva i Ivo ukupno su dobili 28 bodova, dobivši sedmice od svakog člana žirija.

Foto: Dario Njavro/HRT

Idući su bili Areta Ćurković i Goran Bošković koji su izveli svoje viđenje funk pjesme Songkillersa Ni'ko kao ti za koju je Barbara rekla da se odmah vidi kako se Areta i pjesma vole. Kad mi se sviđa pjesma mogu bolje prikriti tremu, odgovorila je Areta.

Danijela je oduševljena sinergijom koju je čula s pozornice. Jurica Pađen ne zna je li joj mentor Goran povjerovao, ali da mu se čini dok je pjevala Nitko kao ti da je Areta mislila na nekog drugog, ne na svojeg mentora. Zorica Kondža rekla je da se u ulazu u pjesmu čula nesigurnost, ali da se ovako kako su otpjevali tu pjesmu tako i treba pjevati. S obzirom na to da nisi profesionalac, poručila je Zorica Areti, dobro si se igrala. Marko Tolja rekao je da su izabrali teži put, kroz polufalset, da se par ohrabrio i da će to cijeniti.

Par Areta i Goran osvojili su 30 bodova, dvije osmice od Marka i Danijele, te dvije sedmice od Zorice i Jurice.

Foto: Dario Njavro/HRT

Muški zvjezdano-mentorski par Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battifiaca za ovu emisiju pripremio je rock pjesmu Petrsin i češanj autora, pjevača i osnivača Bonace, Duška Jeličića Duleta iz Opatije.

Mario je odmah nakon izvedbe  čestitao voditeljici Barbari Kolar rođendan koja će tek u ponedjeljak napuniti 52 godine, a onda je otkrio i zašto joj čestita  unaprijed. "Barbara, sretan ti rođendan", rekao je Battifiaca na što je voditeljica rekla kako joj još nije rođendan te ga je upitala smatra li da je ženi u njezinim godinama uputno čestitati rođendan prije vremena."To da ljudi znaju pa da na vrijeme platiš cugu, tako da se istrošiš", rekao joj je Lipovšek u šali. Nakon izvedbe Battifiaca se zahvalio autoru pjesme koji je nastup pratio iz publike i dometnuo i da Danijela puno bolje izgleda nego prošlu emisiju u kojoj ju je mijenjao Nikša Bratoš. Marko Tolja je iz žirija zapjevao s parom, a tek onda komentirao da zahvaljuje u ime svih Primoraca što su izabrali ovu pjesmu, ali da misli da je jedini u žiriju koji je razumio tekst te pjesme. Zorica je kazala da je ovdje vidljiv težak sukob interesa i da su vrlo lukavo zakuhali večeras i opet napravili show. Jedan šepav, jedan ćorav, rekli su Mario i ozlijeđeni Robert koji je ozljedu kvalificirao kao „ozljedu na radu“ i otišli Dušku.

Žiri je njihov nastup nagradio ukupnim zbrojem ocjena 32. Svi su članovi žirija pokazali osmice.

Foto: Dario Njavro/HRT

Kao peti par na scenu su izišli Maja Ciglenečki i mentor Stjepan Lach predstavljajući se s funk pjesmom Što učinila si ti Olivera Dragojevića.Je li bilo teško naučiti pjesmu, pitala je Barbara, a Maja odgovorila da je Oliverovu pjesmu izabrao mentor Stjepan.

Iz žirija Zorica je prvo pitala Maju je li po horoskopu rak s obzirom na to da ide jedan korak naprijed, dva natrag. Maja je potvrdila, a Zorica napomenula da je željela reći da iz emisije u emisiju primjećuje da malo napreduje, pa nazaduje te da nije dobro što je ovdje tonove rezala. Čini joj se da je Maji nedostajalo zraka, na što je Maja odgovorila da je u studiju vruće. Jurica je imao zamjerke, rekao je da se pjevala pjesma kao da je zagorio omlet, a pjesma govori o potpunoj promjeni života. Želio je reći da je emotivni angažman bio lošiji od onoga što je očekivao iz izvedbe ove pjesme i preporučio Maji da izabere pjesmu koja joj više odgovara. Danijela je Maji savjetovala da se opusti jer je uhvatila prekrasnih nekoliko puta improvizacije, i rekla joj da čuje potencijal u njoj.

Za svoj su nastup Maja i Stjepan ukupno dobili 27 bodova. Od Zorice su dobili najnižu ocjenu- šest, koju je pokazala uz ispriku, dok je ostatak žirija pokazao je sedmice.

Foto: Dario Njavro/HRT

Funk pjesmom Superstition predstavio se ženski natjecateljski duo komičarka Marina Orsag i mentorica Ivana Kindl. Stvarno ste bile sjajne, rekla im je Barbara.

Nakon nastupa Jurica Pađen rekao im je da se našao u ovoj pjesmi jer je grozno praznovjeran, a nakon toga paru poručio da su bile odlične. Danijela i Zorica su bile zadovoljne izvedbom istaknuvši da su bile „unutra“ u pjesmi i da je „dobro kad se malo žila vidi“, aludirajući na to da se Marina nije sustezala pustiti glas u izvedbi pjesme.

Od žirija ženski je duo dobio ukupan zbroj ocjena 37. Od Jurice par je dobio 10, ostali su članovi žirija pokazali devetke.

Foto: Dario Njavro/HRT

Nakon svih nastupa prvo su mjesto dijelili Marko i Gina i Robert i Mario s ukupnim ocjenama 37 što im je donijelo 6 bodova. Na zadnjem mjestu tablice ostali su Maja i Stjepan sa zbrojem ocjena 27 što im je donijelo dva boda.

Dok su se bodovi skupljeni od glasova publike i ocjena žirija zbrajali, u studiju Zvijezde pjevaju nastupili su slovenski predstavnici za pjesmu Eurovizije 2022., skupina LPS s pjesmom Disco.

Foto: Dario Njavro/HRT

Nakon zbrojenih glasova žirija i publike s najmanje osvojenih ukupnih bodova daljnje natjecanje napustili su Iva Jerković i mentor Ivo Amulić te su na kraju ponovno izveli svoju inačicu pjesme Pretty Woman.

VIDEO Princ Harry i Meghan u tajnosti posjetili kraljicu prvi put otkako su napustili kraljevske dužnosti 

 

Komentara 3

RA
Ramajana
08:14 19.04.2022.

Ona ostala zbunjena? To je neka greška! Naporna, jezičava, sama sebi dovoljna.

M3
Miške 3
11:49 18.04.2022.

Taj dvojac kao i Danijela Trbović su najbolji voditelji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije