Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova djevojka

Mario Petreković ljubi lijepu stomatologinju

Foto: Damir Špehar/Pixsell
1/3
08.03.2018.
u 11:07

Petreković i Aleksandra Kramberger pojavili su se zajedno na premijeri filma "Comic Sans".

Na premijeri filma "Comic Sans" redatelja Nevija Marasovića voditelj, komičar i glumac Mario Petreković došao je u društvu nove djevojke. 

Kako piše Story Petrekovićeva nova ljubav je lijepa stomatologinja Aleksandra Kramberger. Na pitanja o svom privatnom životu nije htio dati izjave, a ovaj časopis piše kako je Aleksandra iz Murske Subote te da je u Zagreb došla kako bi studirala na Stomatološkom fakultetu.

 

 

 

 

 

Pogled na njen Facebook profil otkriva kako je Aleksandra obožavateljica adrenalinskih sportova baš kao i njen dragi. Mario Petreković bio je u dugogodišnjoj vezi s Tenom Hasanefendić, kćeri Husein Hasanefendić iz Parnog valjka.

 

Komentara 3

KR
kritiko
11:41 08.03.2018.

voditelj,komičar i glumac ?,a ja sam čuo da je električar

DY
dynamozg
12:21 08.03.2018.

Kakav voditelj, kakav komicar i kakav glumac????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije