Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podjela poslova

Jelena Veljača i Dražen Čuček otkrili tko kod njih obavlja kućanske poslove

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/6
07.03.2018.
u 13:40

Bračni par surađivao je na predstavi "Opet on", a otkrili su kako se slažu kad je riječ o podjeli kućanskih poslova

U kazalištu Komedija u petak će premijerno biti odigrana predstava "Opet on". Riječ je o satiričnoj komediji Timura Vermesa na kojoj je surađivao bračni par Jelena Veljača i Dražen Čuček, ona u ulozi dramaturginje, a on u ulozi glumca.

U intervju za Miss 7 bračni par je pričao o suradnji i obiteljskom životu.

– Ja volim raditi s Draženom, njegov talent me inspirira. Osim toga, ionako bismo o ovoj predstavi razgovarali doma pa mi je onda čak i draže da sam na prvoj liniji s njim – rekla je Jelena o suradnji sa suprugom.

U ovoj komediji Adolf Hitler, kojeg igra Čuček, budi se na proplanku u Berlinu 2011. godine. Prespavao je tako od '45 do danas i ubrzo postaje medijska zvijezda. Par ima različita mišljenja o dijeljenju privatnosti na društvenim mrežama i Jelena kaže kako voli Instagram te da je to opušta, inspirira i voli takvu vrstu izražavanja, dok Dražen kaže kako ne voli izlagati svoj privatni život svima.

Na pitanje jesu li podijelili poslove u svom domu na ženske i muške, Jelena je odgovorila: – Nema klasične rodne podjele. Ja sam izuzetno nezainteresirana za kućanske poslove.

Dražen na ovo pitanje odgovara: – Ima podjele, ja obavljam i muške i ženske poslove!

1/6

Komentara 10

VJ
vjekoslavkatalina
14:37 07.03.2018.

Jelena Veljača?...pisac scenarija za vecinu hr sapunjara..nije ni cudo da su negledljive..ali zato mora biti svakom loncu poklopac...i ono vjecno..'ja,ja,ja i samo ja'...

Avatar utunelu
utunelu
14:08 07.03.2018.

zasto ti nisu u stanju sama obavljati kucanske poslove?To je tako zahtjevan posao?

DS
ds
13:59 07.03.2018.

Koji je njoj ovo jahać po redu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije