Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što se zbiva na HRT-u?

Još jedno poznato voditeljsko lice napušta HRT

Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/5
07.03.2018.
u 15:45

Nakon 29 godina na HRT-u od javne televizije oprostila se voditeljica Blaženka Leib.

Nakon Siniše Kovačića, Ranka Stojanca i Jelene Pajić još jedno prepoznatljivo voditeljsko lice oprostilo se od HRT-a.

Kako piše T portal Blaženka Leib odlučila je napustiti Prisavlje. Godinama je vodila jednu od omiljenih HRT-ovih emisija "Dobro jutro, Hrvatska", a od 2013. godine radila je znanstveno - obrazovnu emisiju "Društvena mreža".

Na HRT-u je provela 29 godina, a za Tportal je rekla kako zadnja dva mjeseca više nije angažirana na HRT-u.

- To vrijeme uložila sam u edukaciju na novom području, a i upravo sad sjedim na jednoj međunarodnoj konferenciji jer 30 godina komunikacijskog znanja i iskustva neprocjenjiv su mi profesionalni kapital za mnogo toga - rekla je Leib. 

1/7

Komentara 45

Avatar Proleter
Proleter
16:17 07.03.2018.

Hoćemo Bujanca za ravnatelja HRT-a!!!

MA
Marko1337
16:11 07.03.2018.

Kada će početi odlaziti razna jugo komunjarska bagra, razni stankovići, krstanovići, severove, trbovičke, šimičke, ugojene, ružičići, jukičke... previše te gamadi je navukao komunjara galić i radman a sada bitanga bačić čuva njihove pozicije.

DA
darwil
16:09 07.03.2018.

Bujanec dolazi !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije