Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika promjena

Mario je u 'Život na vagi' ušao sa 165 kg, a sada se hvali fotkama s plaže

Foto: RTL
1/8
11.07.2019.
u 10:26

Mario Mandić uspio je u RTL-ovu showu skinuti 53,5 kilograma i kaže da je sada ponosan i zahvalan na uspjehu koji je ostvario.

Show "Život na vagi" mnogima je pomogao da se riješe viška kilograma i vrate samopouzdanje, a jedan od njih je i Mario Mandić koji je u show ušao sa 165,5 kilograma.

– Moj višak kilograma koči me u mnogočemu, ne mogu se opustiti, a svi, pa i ja, šale se na račun moje debljine – rekao je ovaj 26-godišnjak kada je ulazio u show. Iz showa je izašao s 53,5 kilograma manje i nastavio je vježbati, pa je čak napravio zaokret u karijeri i postao i fitness-trener.

Mario sada nema problema skinuti se na plaži, što pokazuju i fotografije koje je objavio na svojem Instagramu.

– Vitamin Sea + Vitamin D – napisao je. 

Foto: Instagram Asos

– Kad se samo malo osvrnem i vidim gdje sam bio prije manje od godinu dana, a gdje sam danas i kamo idem, osjećam se jako ponosnim, zahvalnim, sretnim i spremnim za sve nove izazove – napisao je također nedavno. 

Pogledajte koji parovi su u showu "Život na vagi" pronašli ljubav

Ključne riječi

Komentara 2

MA
maltez
13:25 11.07.2019.

Što nije slikao samo uho?

MI
MislavZg
12:10 11.07.2019.

Debilčina nakon što je smršavio ostavio zbog druge prelijepu ženu i dvoje male djece...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije