Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zahvalan

Mario iz 'Života na vagi' doživio tešku prometnu nesreću: 'Život je dragocjen'

Život na vagi
Foto: RTL
1/5
25.01.2019.
u 08:18

Budimo se svaki dan zahvalni i sretni jer svaki novi dan je poklon, napisao je 26-godišnjak na svom Instagramu gdje je objavio fotografiju s mjesta nesreće.

Bivši natjecatelj showa "Život na vagi" Mario Mandić doživio je tešku prometnu nesreću.

- Bog ponekad pronalazi razne načine kako bi nas probudio i dao nam novu šansu, a meni se to dogodilo prekjučer kada sam doživio tešku prometnu nesreću koja je mogla završiti s najgorim mogućim ishodom, ali zahvaljujući Bogu, završila je dobro - napisao je ovaj 26-godišnjak na svom Instagram profilu i objavio je fotografiju kombija s kojim je doživio nesreću.

- Danas mi kroz glavu prolazi puno misli,  ali najviše ona da je život dragocjen i da uistinu trebamo voljeti i cijeniti život. Budimo se svaki dan zahvalni i sretni jer svaki novi dan je poklon - dodao je Mario.

 

 

U "Život na vagi" ušao je sa 165 kilograma, a na finalnom vaganju je vaga pokazala da ima 112 kilograma. 

Pogledajte koji parovi su se zaljubili u showu "Život na vagi"

Ključne riječi

Komentara 1

ZA
Zagorec101
12:20 25.01.2019.

Kakva je to TEŠKA prometna nesreća ako nije hospitaliziran.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije