Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Romantik

Vatroslav iz showa 'Ljubav je na selu' Valentinu je zaprosio s dva prstena

Ljubav je na selu
Foto: RTL
1/8
24.01.2019.
u 19:10

Vatroslav je ispričao kako se Valentina rasplakala kad ju je zaprosio. Par će uskoro dobiti prvo dijete.

Reality show RTL-a "Ljubav je na selu" zaslužna je za ljubav Vatroslava Tijana i Valentine Curić koju će ovaj par uskoro okruniti brakom.

Ovaj par se upoznao u prošloj sezoni ovog showa, a Vatroslav je zaprosio Valentinu i napravio je to na jako romantičan način. 

Kako piše RTL, Vatroslav je cijeli stan u kojem žive posuo ružinim laticama, a cijelu atmosferu je dodatno učinio romantičnom tako da je upalio svijeće po stanu, a sudbonosno pitanje je napisao na veliki balon u obliku srca. Vatroslav je priznao za RTL da je zaruke dugo planirao.

- Očekivala je da ću je zaprositi, ali nije znala kada ni kako. Lijepo sam sve uredio i dočekao je kada je došla iz grada.  Iznenadila se - ispričao je Vatroslav.

 

 

Rekao je kako se Valentina rasplakala te da je on pred nju kleknuo s dva prstena. Nije bio siguran koji prsten će joj biti ljepši pa je uzeo dva, a Valentini su se na kraju svidjela oba. Par će se vjenčati 27. srpnja, a uskoro će postati i roditelji. 

Pogledajte koji parovi iz showa "Ljubav je na selu" su sada u braku

Komentara 1

Avatar Dančo
Dančo
20:17 24.01.2019.

Sretno vam bilo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije