Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vjetar u kosi

Stanković objavio pismo koje je dobio od gledateljice: 'Kad poželite domaću sirnicu obratite se na moj mobitel'

Aleksandar Stanković, voditelj i urednik emisije Nedjeljom u 2
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/13
05.10.2022.
u 19:53

Napisala mu je kako je pratila njegov serijal 'Vjetar u kosi', a tijekom kojeg je posjetio BiH. Dodala je uz pismo i svoj broj mobitela na koji je rekla da joj se javi kada poželi domaću sirnicu.

Voditelj HRT-ove emisije Nedjeljom u 2, Aleksandar Stanković (52) objavio je na društvenim mrežama pismo koje je dobio od jedne gledateljice.  Napisala mu je kako je pratila njegov serijal 'Vjetar u kosi', a tijekom kojeg je posjetio BiH. Dodala je uz pismo i svoj broj mobitela na koji je rekla da joj se javi kada poželi domaću sirnicu.  

"VRIJEDILO JE
"Poštovani g.Stankoviću! Iznenadit ćete se ovom mom obraćanju Vama. Ja sam Mira Š. 83 godine stara Bosanka. Suzama radosnicama sam pratila Vaš boravak u BiH. Oduševljena sam Vašim posjetom mojoj rodnoj grudi. Oduševljena sam da ste tamo otišli uživati u prirodnim ljepotama, povijesti i upoznavanju divnih i pristupačnih ljudi. Bogu hvala neka Vaš posjet nije bio političke naravi! Ja sam rođena u Bugojnu kroz koji protječe i Vrbas u kojem ste bili i koji pripada i Hrvatima i Bošnjacima i Srbima. Tako i suživot tih ljudi kod mnogih funkcionira i danas naravno. Sad živim u Zagrebu jer se poslije rata nisam mogla vratiti na svoje ognjište. Lijepo mi je ovdje. Svakog ljeta i za Dan mrtvih posjetim BiH i svoj Gornji Vakuf-Uskoplje gdje sam provela cijeli život. Mogla bih vam pričati još puno, puno. Na kraju kad poželite domaću sirnicu obratite se na moj mobitel 091.......
Sve najbolje Vama i Vašoj obitelji, otvorili ste put, ponovite ga i ponovo uživajte. Srdačno Vas pozdravlja Mira Š!"
MIRO HVALA!❤ " stoji u objavi na Stankovićevom Facebooku. 

 

Stanković je, inače, u serijalu sa svojim malim motorićem od 9 KS posjetio i divlju planinu Durmitor u Crnoj Gori, pastiricu koja u divljini čuva krave i proizvodi kajmak, jednu od najljepših crkvenih građevina u ovom dijelu Europe, manastir Ostrog, a putovanje je završio na granici s Albanijom na Skadarskom jezeru. „Gdje god smo došli, bili smo sjajno dočekani. Hrvatska radiotelevizija doista je cijenjena i gledana tamo gdje smo snimali, ima veliki ugled i to je doista bilo sjajno iskustvo, vjerujem kako će naši gledatelji bili vrlo zadovoljni ovim serijalom“, rekao je Stanković. Redatelji emisije su Darko Drinovac i Aleksandar Stanković, novinarka istraživačica i organizatorica Martina Validžić, a snimatelji  Siniša Galar i Viktor Nenadić. 

VIDEO Alen Vitasović o alkoholizmu: Nije me sram priznati da sam se liječio

 

Komentara 3

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
10:47 06.10.2022.

Honda je sponzor ili?

PO
Poskok
20:27 05.10.2022.

Ženo božija zar ti nemaš susjeda pa da njemu to ponudiš,zašto ti je ovaj bitan?

IL
ilija26
20:06 05.10.2022.

Pravoslavni uhljeb

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije