Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kaže da je to blagoslov

Slavna glumica otkrila da je trudna u 49. godini, čeka blizance: 'Morala sam odrezati traperice na snimanju'

Foto: Profimedia
1/7
05.10.2022.
u 18:05

- Bit ću majka, Ne samo jednog djeteta već dvoje djece - rekla je Hilary i dodala - tako je lijepo što mogu pričati o tome i podijeliti to.  Swank je dodala i da je u drugom tromjesečju, te da smatra da je njena trudnoća pravo čudo.

Glumica Hilary Swank (48), najpoznatija po ulozi u filmu 'Djevojka od milijun dolara' otkrila je da je trudna i da čeka blizance sa suprugom Philipom Schneiderom. Oskarovka je lijepu vijest podijelila u srijedu u showu Good Morning America. 

- Bit ću majka. Ne samo jednog djeteta, već dvoje djece - rekla je Hilary i dodala - tako je lijepo što mogu pričati o tome i podijeliti to. 
Swank je dodala i da je u drugom tromjesečju, te da smatra da je njena trudnoća pravo čudo. 

- Osjećam se odlično - kazala je. 

Naglasila je i kako joj odjeća više ne pristaje

- Morala sam odrezati traperice neki dan na snimanju filma. A onda sam morala i odjenuti jaknu koja nije imala veze s filmom, pa su mi rekli da ju moram promijeniti, a ja sam rekla da neću to napraviti, već da ću nositi jaknu koju sam odabrala. Prihvatili su to jer sam producentica, ali i komentirali da će biti čudno.

U njenoj obitelji i u obitelji njena supruga ima puno blizanaca. 

- To je takav blagoslov. Pravo čudo, nešto što sam oduvijek htjela. Jako je lijepo kad mogu to podijeliti i pričati o tome - priznala je i napomenula da je jako uzbuđena. 

Ipak, glumica nije htjela otkriti termin poroda. 

VIDEO Bivši zaposlenici Meghan Markle otkrivaju da je šefica iz pakla: Zvala je svakih deset minuta i urlala!

Ključne riječi

Komentara 3

NA
nasunis
19:22 05.10.2022.

Lijepo, nikad nije kasno. Cestitam!!

PV
prcko.vita
18:59 05.10.2022.

Ovo su uistinu predivne vijesti. Čestitam budućoj majci i želim svako dobro.

BS
@bserver
00:04 07.10.2022.

Koji bolesni um stoji iza tih slika "papilona iz kojih će crvi izaći"!? Koje su se pojavile po svim portalima, novinama, oglasima.. da bljuješ dok gledaš. Tko to gleda garant gubi kile od osjećaja odvratnosti i gađenja! Koji je cilj tih bolesnika koji nam to svugdje i stalno nameću? Jesu li to gubavci koji se osvećuju zdravim ljudima? Zar i VL ima afinitet postati kanta za smeće? Gnjusno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije