Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u srpskim medijima

Marina Perazić otkrila što zamjera Severini: 'Odvratna mi je'

Foto: Dalibor Urukalović, Borna Filić/Pixsell
1/5
29.01.2020.
u 14:20

Marina je kazala kako je potpuno drukčija osoba od Severine, ne misli i ne živi kao ona, pa joj je glupo ulaziti u detalje i govoriti što bi sve drukčije učinila.

Pjevačica Marina Perazić komentirala je za srpske medije karijeru pjevačice Severine Kojić. 

– Uopće mi se ne sviđa Severinina karijera, odvratna mi je. Da sam na njezinu mjestu, potpuno drukčije bih egzistirala na estradi, a ne tako kao što ona radi. Napravila je dosta pogrešaka – kazala je.

Marina je kazala kako je potpuno drukčija osoba od Severine, ne misli i ne živi kao ona, pa joj je glupo ulaziti u detalje i govoriti što bi sve drukčije učinila. 

– Mogu vam samo reći da smo nas dvije potpuno različite osobe – rekla je Perazić koja nije htjela komentirati svoju situaciju oko djeteta. Članica dua Denis & Denis nedavno je za 24 sata ispričala je kako je tijekom sudjelovanja u srpskoj verziji showa Farma bila plaćena 1500 eura tjedno, no uvjeti na farmi bili su loši. 

– Honorar nije isti za sve. Jedno od osnovnih pravila kada potpisuješ ugovor jest da ne smiješ, tijekom boravka u showu, s ostalim ukućanima podijeliti informacije o honoraru jer bi u tom slučaju nekima proradio ego, pomislili bi: “Zašto je ona plaćena više od mene?” – kazala je Marina. 

Prvi put je u srpskoj “Farmi” izdržala deset tjedana, a drugi put čak četiri i pol mjeseca. Ne krije da je u show svaki put ušla isključivo zbog novca.

 

Komentara 39

Avatar jeremija1
jeremija1
16:54 29.01.2020.

Perazićka, ajde malo smanji ! Nisi ti niš bolja od Severnjače; nije ni tebi falilo samo kaj tad ni bilo interneta pa sva sablazan nije izišla na vidjelo...

Avatar Gump, Forrest
Gump, Forrest
15:11 29.01.2020.

Zašto po srpskim medijima, zar nemamo mi svoje?

ET
etika
17:48 29.01.2020.

Ono kad si potpuno nebitan pa komentiraš činjenica poznatiju osobu da bi bio manje nebitan. Ili ono kad si gladan i nesposoban da zaradiš za kruh i mlijeko pa ostaješ mjesecima u reality emisijama. Odu mediji u kvasinu na najjače:: davanje pozornosti nebitne osobe koja vrijeđa drugu osobu. Bog me je spasio što prije par mjeseci ne odoh na njihov koncert kako su bili dio moje mladosti s vrlo dobrim pjesmama: Koju grižnju savjesti bih imao!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije