Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sigurni su

Zbog jedne objave fanovi uvjereni da su se Georgina i Ronaldo vjenčali

Foto: Profimedia
1/6
28.01.2020.
u 16:48

Inače, medijske stupce često pune glasine o njihovoj svadbi, jer je par u vezi već četiri godine te zajedno odgajaju djecu.

Nogometaš Cristiano Ronaldo demantirao je da se u studenom prošle godine oženio na romantičnom putovanju u Africi, no zbog objave njegove partnerice Georgine Rodriguez na društvenim mrežama mnogi su počeli sumnjati u njegove riječi.

''Sretan mi je ovaj 26. rođendan, vrlo sretan. Ne mogu tražiti više od života. Samo puno zdravlja za moju obitelj i mene, da uživamo zajedno. Hvala vam svima na čestitkama, cvijeću i ljubavi. I hvala mom suprugu što mi je dao ono najbolje u životu - našu djecu. Volim te'', napisala je Rodriguez, a fanovi su uvjereni da to znači da su se potajno vjenčali. 

Tu objavu podijelio je i nogometaš, te partnerici pručio da je voli.

''Čestitam mojoj ljubavi. Želim ti predivan dan, ti si izvanredna žena i divna majka našoj djeci. Volim te'', napisao je dirnuti Ronaldo na Instagramu.

Inače, medijske stupce često pune glasine o njihovoj svadbi, jer je par u vezi već četiri godine te zajedno odgajaju djecu. Ronaldo navodno planira svadbu, čemu se najviše veseli njegova majka, koja je Georginu u potpunosti prihvatila.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije