Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETNI REPER

Stoka se zaručio: 'Ti si moj konačan odabir'

Marin Ivanović Stoka
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/5
16.02.2018.
u 20:15

Stoka nije želio puno govoriti o djecojci, koja je nekad radila kao voditeljica na Sportskoj televiziji. Pet godina je živjela u Americi, bavila se i modelingom, a glumila je i u spotu Mirze Šoljanina za pjesmu "Oprosti".

Reper Marin Ivanović Stoka objavio je danas na Instagramu kako se zaručio. Stoka se zarukama pohvalio fotografijom na kojoj se vidi prsten na ruci njegove djevojke Jasne Saletović.

- Ti si moj konačni odabir - napisao je Stoka i odmah dobio puno čestitki.

 

Ti si moj konacni odabir... @zlatarna_dodic

A post shared by Marin Ivanovic-Stoka Official (@stokamc) on

Stoka nije želio puno govoriti o djevojci, koja je nekad radila kao voditeljica na Sportskoj televiziji. Pet godina je živjela u Americi, bavila se i modelingom, a glumila je i u spotu Mirze Šoljanina za pjesmu "Oprosti".

-  Ona je prekrasna, puno se smijemo, idemo zajedno na vjeronauk. Skupa smo već pola godine, lijepo nam je, imamo zreli, lijepi odnos. Ona je vrlo konkretna žena koja ne dopušta propuste i to me veseli jer me malo podsjeća na komunu - rekao je Marin o svojoj dragoj u prošlogodišnjem intervjuu za Story.

 

Predstava je gotova.Vidimo se u pon.u Vidri u 20h.

A post shared by Marin Ivanovic-Stoka Official (@stokamc) on

Inače, Stoka će u ponedjeljak 19. veljače u kazalištu Kerempuh imati premijeru monodrame "Stara škola kreka - iz tame u svjetlo",a  2. ožujka u Tvornici kulture i veliki koncert.

Komentara 2

GV
golub Vaso
20:58 16.02.2018.

Simona broj 2

IV
ivo81
05:50 17.02.2018.

Stole je car i sritno mu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije