Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema recesije

Marijana Batinić odjednom na eBayu potrošila 15-ak tisuća kuna

marijana batinić
17.06.2011.
u 16:37

Iako obožava internetsku kupnju, nekad je klik mišem ispred racionalne odluke o potrošnji, pa je u nekoliko navrata na eBayu otkazivala naručene dizajnerske krpice.

Splićanka Marijana Batinić, koja je zamijenila voditeljicu Lorenu Nosić u trećoj sezoni RTL-ova showa “Ljubav je na selu”, obožava internetsku kupnju. No, nekad je klik mišem ispred racionalne odluke o potrošnji, pa je u nekoliko navrata na eBayu otkazivala naručene dizajnerske krpice.

Najviše je, kaže, u jednom navratu potrošila između 15 i 20 tisuća kuna. A zbog otkazivanja narudžbi, priznala je, čak je dvaput morala otvarati novu e-mail adresu i korisničke podatke na eBayu kako ne bi shvatili da je Marijana ona ista – nesmotrena šopingholičarka.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar lola lola
lola lola
16:56 17.06.2011.

Bas me zanima koji makro ili kriminalac place ove njezine troskove.

OB
-obrisani-
11:48 19.06.2011.

lola lola Ima u Splitu podosta olinjalih sponzora počevši od onog sa kovrčavom kosom kojeg zovu ,,Rudle,,!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije