Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POP ZVIJEZDE

Marija Šerifović i Nina Badrić najavile duet: 'Kad se sretnu Hrvat i Srbin'

Marija Šerifović i Nina Badrić
Foto: Instagram
1/5
28.06.2018.
u 16:25

- Ne viđamo se često, ali, kad se sretnemo, uvijek se smijemo - kazale su pjevačice koje nisu otkrile detalje o intervjuu. Eurovizijska pobjednica Marija Šerifović i Nina Badrić nedavno su se družile i u Sarajevu, a fotografiju je objavila Marija na svom Instagram profilu.

Dvije velike regionalne zvijezde Nina Badrić i Marija Šerifović pripremaju duet, potvrdile su u intervjuu za crnogorski magazin Gracija.

-  Ne viđamo se često, ali, kad se sretnemo, uvijek se smijemo - kazale su pjevačice koje nisu otkrile detalje o intervjuu. Eurovizijska pobjednica Marija Šerifović i Nina Badrić nedavno su se družile i u Sarajevu, a fotografiju je objavila Marija na svom Instagram profilu.

 

-  Kad se sretnu Hrvat i Srbin - napisala je duhovita Marija i dobila puno pozitivnih komentara.

- Ništa ljepše nego kad vidiš da se naši narodi druže i vole – ovo je Balkan, napisao joj je jedan pratitelj, dok je drugi napisao kako "nema ništa bolje nego kad se sretnu dva razumna čovjeka".

Marija Šerifović i Nina Badrić
1/5
Ključne riječi

Komentara 35

PE
PetrusManus
16:52 28.06.2018.

Poznajem Badrićkinu obitelj, oni su srbi iz jednog sela pored Gline, tako da su se tu srele dvije srpkinje, to što se ona srami svoga porijekla samo govori kakva je osoba.

SX
sudbina x
17:16 28.06.2018.

A da to ipak nisu dva srbina...?

Avatar comandante
comandante
16:56 28.06.2018.

ako vam je to bitno Nina je srpkinja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije