Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEDOSTAJE JOJ

Mamićeva bivša ne može se pomiriti s gubitkom: 'To mi je još rak-rana'

Vanja Horvat
Foto: Nova TV/Screenshot
1/7
12.02.2021.
u 21:30

Da, ima trenutaka kad bih ju pitala za savjet, kad bih prokomentirala nešto s njom, pitala je kako bi ona ovo ili ono. To mi je još uvijek rak-rana, kazala je Vanja o pokojnoj majci

Bivša supruga Zorana Mamića, poduzetnica Vanja Horvat, nedavno je preboljela koronu, srećom s blažim simptomima. 

-  Imali smo i moj Mladen i ja... Ja sam tri dana mirovala, a već četvrti nisam, jer sam kuhala, spremala, radila. Ja sam nekako pozitivna uvijek i ne dam se pod tu psihozu od drugih. U svemu što se desi nekako pokušam naći nešto lijepo, kazala je za In Magazin. 

Inače, Vanja dvije godine u vezi s poduzetnikom Mladenom Veberom, a lani su se zaručili. 

- Nama je lijepo ovako kako je, zezamo se na tu temu vrlo često. U nekom tom smjeru možda i završimo danas-sutra, ali nije nam to prioritet. Evo sad je Valentinovo, mi smo generacija koja to ne slavi, ili ti je Valentinovo svaki dan ili ti nije nikad, kazala je Vanja, čiji je brat Hrvoje nedavno postao izbornik naše rukometne reprezentacije.

-  On ima iza sebe jako puno znanja, jako puno utakmica. Gdje god da je došao, u bilo koji klub, uvijek je napravio veliki uspjeh, već je tri godine s reprezentacijom, zna dečke, poznaje ekipu, kazala je Horvat.

Njezina majka Dunja, koja je nakon duge bolesti prošle godine preminula, Vanji neopisivo nedostaje.

- Užasno puno, užasno puno... Da, ima trenutaka kad bih ju pitala za savjet, kad bih prokomentirala nešto s njom, pitala je kako bi ona ovo ili ono. To mi je još uvijek rak-rana, priznaje Vanja i dodaje da sujoj najveća sreća u životu djeca Nina i Bruno koje ima iz braka sa Zoranom Mamićem, te unučica Vita.

- Sad ima dvije i pol godine, interesantna je, priča, melje, hoće kuhati, sve bi probala, ali što je najbolje, nevjerojatno je, dijete od jutra do mraka s osmijehom na licu. Jako je vedra, duha što genijalno, rekla je Vanja Horvat. 

Pogledajte kako se pripremala spektakularna izložba Hrvatska svijetu

 

Ključne riječi

Komentara 10

MA
Masnica3
10:14 13.02.2021.

Svima nama nedostaju roditelji. Po čemu je ona bitna da se to piše. Koliko got mi je bilo teško kad mi je tata umro, ali je bilo prestrašno kad mi je sestra mlada umrla. Mislili smo svi da nećemo preživjeti.. A pisati o tome u večernjem mislim da je neprimjereno.

Avatar rondo
rondo
08:03 13.02.2021.

Po čemu je ona bitna? Bivša žena Zorana Mamića. Svakome nedostaje majka, po čemu je ona tu izuzetak?

PS
popevke sAm slagal
06:27 13.02.2021.

Nemam ništa protiv nje, no zbog čega se piše o njoj? Je li izdala ploču, kuharicu, knjigu, je li snimila film ili spot ili nastupa na "Dori"? Je li slavna manekenka, političarka, tapecistica, vinar, odvjetnica, sportašica, slikarica, voditeljica na TV,V, epidemiolog, lječnica? Je li dolazi iz Monte Carla pa donaša svjetla glamura? Ne, dolazi iz glamuroznog Bjelovara. Stvarno, zbog čega se piše o njoj? Zbog toga što je imala koronu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije