Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trbuh raste

Maloljetna kći Michaela Jacksona je trudna?

paris jackson
Foto: Pixsell
1/3
09.09.2014.
u 22:22

Otac djeteta je njen dečko, a par je navodno viđen kako kupuje zaručničko prstenje

Američki tabloidi tvrde kako je 16-godišnja kći pokojnog Michaela Jacksona Paris Jackson trudna. Otac djeteta je njen dečko, a par je navodno viđen kako kupuje zaručničko prstenje.

- Vidio sam ih u restoranu, a Paris je dvaput nazdravila vodom. Osim toga, njen trbuh sve je veći - ispričao je neimenovani izvor.

Glasnogovornik Paris Jackson nije opovrgnuo niti potvrdio ove glasine, već je samo rekao kako neće komentirati njen privatni život.

Posljednjih godinu dana jedina kći kralja popa držala se dalje od očiju javnosti. Školovala se u posebnoj klinici za problematične tinejdžere u Utahu, nakon što je u lipnju prošle godine pokušala samoubojstvo.

>>Paris Jackson (14) ima dečka kojeg zove plemenitim pastuhom

>>Paris Jackson u istoj bolnici u kojoj joj je preminuo otac

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije