Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVJEZDICE

Maleni Frank Sinatra raznježio žiri i prošao u polufinale

Zvjezdice
RTL/Screenshot
05.05.2018.
u 22:43

Svoj je talent pokazalo ukupno deset kandidata, a žiri je bio toliko oduševljen i neodlučan da je čak petero kandidata dobilo po pet glasova te su borbu za prolaz nastavili a capella.

U četvrtoj epizodi Zvjezdica prolaz u polufinale zaslužilo je troje od deset natjecatelja, a oni su Martin Kosovec, Lucija Delić i Dinela Kazalac, prenosi RTL. Svoj je talent pokazalo ukupno deset kandidata, a žiri je bio toliko oduševljen i neodlučan da je čak petero kandidata dobilo po pet glasova te su borbu za prolaz nastavili a capella.

Martin Kosovec, maleni Frank Sinatra, prvi je zaslužio prodlaz u polufinale. 

„Ti si nas kupio tom pjesmom, tvoja duša je baš neka topla duša, lijepa duša koja nam prija i godi nam slušati te. Ti si jedno drago biće i ostani na tom tragu jer ti dobro ide“, kazao mu je Enis Bešlagić s kojim se slažu i njegove kolege, a Zdravko Šljivac je kratko i jasno nadodao – „Ti si jedan nestvarni lik na ovoj sceni, bravo zlato!“.

Još jedna polufinalistica Lucija Delić se svojim glasom posebno svidjela Indiri koja je istaknula njenu vokalnu raskoš. "Ti si tu emociju tako lijepo predala i stvarno smo uživali, a sve je izgledalo bajkovito i predivno. Naježila sam se, a to je dobar znak“, priznala je Indira

Posljednja natjecateljica koja odlazi u polufinale je Dinela Kazalac koja je pozitivno iznenadila Luku Nižetića.

"Iako u početku nije bilo sve točno, od sredine pjesme ti si naprosto ubila i bila si točna, fantastična! Od sredine pjesme postala si druga pjevačica, bilo je savršeno i hvala ti na tome“, izjavio je Nižetić.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije