Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
supertalent

Maja Šuput: 'Tijekom tog nastupa počela sam osjećati bol i tjeskobu, preplašila sam se'

Foto: Instagram
1/19
14.11.2022.
u 09:25

Za audicijski nastup u Supertalentu odabrao je koreografiju koja govori o tjeskobi s kojom se i sam bori dugi niz godina. Sammed smatra da svatko traži kanal za rješavanje vlastitih problema, a za njega je to ples s kojim uspješno pobjeđuje svoju tjeskobu.

Zanimljivu plesnu koreografiju izveo je 31-godišnji Sammed Mukanović kojemu su liječnici zbog udarca automobila koji je doživio prognozirali otežano hodanje, no on i dan-danas bezuvjetno uživa u plesu kojim se aktivno bavi.

Za audicijski nastup u Supertalentu odabrao je koreografiju koja govori o tjeskobi s kojom se i sam bori dugi niz godina. Sammed smatra da svatko traži kanal za rješavanje vlastitih problema, a za njega je to ples s kojim uspješno pobjeđuje svoju tjeskobu.

Foto: Nova TV

"S obzirom na to da je mene auto udario dva puta kao pješaka, drugi put ozbiljnije, dosta, gdje sam čak i dobio odgovor iz bolnice da ću čak i teže hodati zbog kuka. Jedan kuk mi je iskrivljen, ne vidim na desno oko, ima tu još nekih mini stvari, ali poričem. Ja danas plešem na temu anksioznosti jer se baš dugi niz godina borim s time. Svatko traži svoj kanal da riješi neku stvar kod sebe, a meni ples pomaže. Ja svoju anksioznost odvajam od sebe i pobjeđujem apsolutno tako što se borim s njom svaki dan. Imat ću tremu, ali jedva čekam da izađem na pozornicu'', izjavio  je Sammed prije nastupa.

Foto: Nova TV

Nakon što je otplesao krenuli su komentari žirija.  

"Samouk, ali jako puno osjećaja proizlazi iz ovih pokreta", rekao je Fabijan Pavao Medvešek.

"Na mene ste ostavili jedan poseban dojam, prvo mi je bilo da vas se bojim, ali takvom plesnom ekspresijom ste pokazali osjećaje da sam počela osjećati bol i tjeskobu, to je vama kompliment, vi ste ludilo", komentirala je Maja Šuput. 

"Meni se posebno sviđa koliko vaše oči pričaju tu priču, ali meni nedostaje segment plesno-tehničke savršenosti", dodala je je Martina Tomčić.

"Lijepa izvedba, izražavanje osjećaja koje ja ne bih opet želio vidjeti u Supertalentu, ali to ne znači da si ti loš umjetnik ili performer", naglasio je  Davor Bilman, a Sammed Mukanović nastavlja svoju borbu u idućim epizodama. 

VIDEO Krenula nova sezona serije Kruna: Prikupila je mnogo negativnih kritika i prije izlaska epizoda!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije