Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavljenička atmosfera

Maja Šuput slavi 42. rođendan, objavila je fotografije sa sinčićem Bloomom: "Sve su mi želje ispunjene"

Foto: Nova TV/Instagram
1/5
22.09.2021.
u 14:17

Jedna od najpoznatijih domaćih pjevačica Maja Šuput slavi 42. rođendan. Na svojem je Instagram profilu objavila nekoliko fotografija sa sinčićem Bloomom.

Jedna od najpoznatijih domaćih pjevačica Maja Šuput slavi 42. rođendan. Na svojem je Instagram profilu objavila nekoliko fotografija sa sinčićem Bloomom.

"Kad ti on prvi čestita rođendan, znaš da su ti SVE želje ispunjene, b day girl", napisala je Maja uz fotografije, a brojni pratitelji pridružili su se čestitkama i pjevačici poželjeli sve najbolje.

"Sretan, sretniji, najsretniji, sve imaš", "Majo, sretan rođendan", "Sretan rođendan, Majo, sve najljepše, mali je premeden", "Sve baš sve", "Uživancija u igri", samo su neki od komentara, a javile su joj se i Sonja Kovač i Sandra Perković.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Podsjetimo, Maja je na sceni više od 20 godina, a karijeru je započela devedesetih kao pjevačica benda EnJoy s kojim je nastupala na Dori te zaredala nekoliko hitova: ''Čista petica'', ''Uzalud'', ''Ljubila sam kao mala'', ''Hello''.

Iako se grupa raspala, Maja je nastavila uspješnu samostalnu karijeru, a na regionalnoj sceni poznata je kao jedna od najveselijih pjevačica te je zaradila epitet kraljica svadbi. Majini vikendi popunjeni su mjesecima unaprijed, a osim pjevačke karijere osmislila je i vlastiti brend "Majushka" koji u ponudi ima brendirane gadgete (mikrofone i slušalice), majice i natikače te kozmetiku, a njezini proizvodi mogu se pronaći u više od 140 trgovina diljem Hrvatske.

Pjevačica se također posvetila društvenim mrežama gdje pratitelje često počasti fotografijama s putovanja i svojim zanimljivim modnim kombinacijama.

Maja ne krije da su joj se sve želje ostvarile, pogotovo nakon što je u ožujku ove godine rodila sinčića Blooma koji je postao prava zvijezda, pa sada obitelj Šuput – Tatarinov uživa u zajedničkim putovanjima kada to dopuste njezine poslovne obveze.

VIDEO: Preminuo Willie Garson, poznat po ulozi Stanforda u 'Seksu i gradu'  

 

Ključne riječi

Komentara 4

LA
Lana2
15:02 22.09.2021.

Jadan mali Niđo sa ovakvom mamicom

DU
Deleted user
14:37 22.09.2021.

Taman sam se bila zabrinula di su mi Maja i Bloom. Sad mi je srce na mistu.

DU
Deleted user
15:04 22.09.2021.

Jadno dete.. takvo ime i plastična mama posvuduša. Kakva će to bit sprdnja u školu. Modni mačak 3.0

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije