Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drage uspomene

Maja Šuput prisjetila se pokojnog oca Borisa, pozornost privukla Severina i Alkin odvažan outfit

Foto: Instagram screenshot
1/22
05.10.2021.
u 09:38

Majin otac Boris bio je poznati estradni menadžer koji je surađivao s našim najvećim zvijezdama. Preminuo je 2018. godine nakon duge i teške bolesti.

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov jučer je na društvenim mrežama obilježila rođendan svog pokojnog oca Borisa Šuputa uz nekoliko starih fotografija. 

"Sretan rođendan tata 💞💞💞 Volimo te, fališ nam i puno mislimo na tebe 🙏🙏 Sigurni smo da je danas tamo gore neka luda fešta i da svira par muzika, onako kako ti to voliš 🥳🥳🥳 Zato si i narihtao sunce, znam te 😜😜😜", poručila je jučer pjevačica uz fotografiju svog oca koji je preminuo prije tri godine. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Nešto kasnije na svom je Instagramu objavila i nekoliko fotografija svojeg oca Borisa i poznatih estradnjaka, među kojima su i Severina, Petar Grašo, Danijela Martinović, Alka Vuica, Zlatko Pejaković. 

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Foto: Instagram
U intervju koji je dala za Avaz nekoliko mjeseci nakon tatine smrti pričala je o očevoj bolesti i kako joj je kraj te 2018. godine bio iznimno težak.

– Moj tata je u posljednjih 16 godina bio abnormalno bolestan, a u posljednje tri nije se ni micao ni govorio. Mnogo je gore, vjerujte, gledati nekoga u takvom stanju. Ovako znate da je otišao na ljepše mjesto, da ne mora jesti na cjevčicu. Njegov odlazak bio je znak da on više ne pati. Ono što sam proživjela u posljednje tri godine ne bih poželjela crnom neprijatelju. Da je bila nesreća, sigurno bih skrenula s uma. Ovako smo svakog dana bili spremni da se to može dogoditi, ma koliko nikad nisi spreman – rekla je i dodala:

– Kraj 2018. bio je veoma težak. To su bili munje i gromovi. A više posla neko ikad. Slomim nogu i otac mi preminuo. Radim s gipsom na nozi i onda odlazak oca. Uzela sam deset dana slobodno, bila sam prazna i tupa tih dana, a onda sam počela raditi, jer čovjeku bude lakše kad radi, da ne razmišlja o tim stvarima. Mislila sam da neću izdržati. Maja često kaže kako joj je najdraže čuti kada joj kažu kako njezin sin Bloom, kojem je šest mjeseci, nalikuje na djeda Borisa, a upravo to joj obožavatelji često pišu ispod fotografija njezina sina i većina je složna kako maleni Bloom ima isti osmijeh i oči kao i djed Boris.

VIDEO Petar Grašo nakon prekida s Danijelom ljubi Hanu Huljić

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Apsalar
Apsalar
11:07 05.10.2021.

Tolika je to ljubav da je sinu dala ime po ocu.... ono, prvo slovo bar.....

Avatar billybull
billybull
19:31 05.10.2021.

A ono bila sam prazna i tupa ni do danas nije proslo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije