Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luda koreografija

Maja Šuput objavila snimku s vjenčanja, ovaj ples morate pogledati

Maja Šuput i Nenad Tatarinov
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/7
31.10.2018.
u 11:25

Pjevačica je objavila video s jednog vjenčanja na kojem je pjevala, a plesač koji je bio u prvom redu nasmijao je sve koji su video pogledali

Maja Šuput već godinama je najtraženija pjevačica na vjenčanjima i često na Instagramu objavljuje videosnimke kako se uzvanici zabavljaju dok im ona pjeva.

Stara videosnimka jednog uzvanika koju je Maja danas objavila nasmijala je opet pjevačicu, ali i sve koji su pogledali snimku.
Veseli svat zauzeo je pola plesnog podija i svojim energičnim plesnim pokretima i neobičnom koreografijom nije prošao neprimijećeno. 

 

 

"Upravo sam našla staru snimku s jednog vjenčanja i ne mogu se prestati smijati. Vidim da je vani još dan, dakle svadba je tek počela, svatovi su napravili mjesta plesaču i plešu kao da se ništa čudno ne događa, mi kao bend se čak nismo ni pogledali a kamoli nasmijali. Kakvi profesionalci, obožavam svoj posao, toliko stvari vidiš...Sigurno i vi poznajete nekog tko ovako pleše?!?!" napisala je Maja ispod videosnimke koju je objavila.

U samo sat vremena ovaj neobični ples i ritam ovog plesača pregledan je više od 30 tisuća puta.

Pogledajte što nam je u intervju otkrila Maja Šuput

Ključne riječi

Komentara 23

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
12:14 31.10.2018.

seljačija do bola

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
12:48 31.10.2018.

Ova Maja kao đepni silikon privjesak..

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
12:12 31.10.2018.

plastika je in.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije